PHARMACIE LEDOUX-THERASSE

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • PHARMACIE LEDOUX-THERASSE
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • PHARMACIE LEDOUX-THERASSE

Contactgegevens PHARMACIE LEDOUX-THERASSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHARMACIE LEDOUX-THERASSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHARMACIE LEDOUX-THERASSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PL.FRANKLIN D. ROOSEVELT 50; 6180; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71450797 (+32-71450797) 71450797 (+32-71450797)

Fax (fax): +32 (64) 517-60-50 +32 (64) 517-60-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHARMACIE LEDOUX-THERASSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHARMACIE LEDOUX-THERASSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHARMACIE LEDOUX-THERASSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHARMACIE LEDOUX-THERASSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHARMACIE LEDOUX-THERASSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHARMACIE LEDOUX-THERASSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHARMACIE LEDOUX-THERASSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHARMACIE LEDOUX-THERASSE
Products information PHARMACIE LEDOUX-THERASSE

BTW identificatienummer (tax): BE04537597656
Ondernemingsnummer: 8880218505
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in PHARMACIE LEDOUX-THERASSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHARMACIE LEDOUX-THERASSE
(Get full report from official database of BE for PHARMACIE LEDOUX-THERASSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHARMACIE LEDOUX-THERASSE
Addition kinds of activities for PHARMACIE LEDOUX-THERASSE

203700. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
10999907. Tin ertswinning | Tin ore mining
24219909. Weerstand van hout in kleinere afmetingen | Resawing lumber into smaller dimensions
32959904. Slag, verpletterd of gemalen | Slag, crushed or ground
33150204. Spikes, staal: draad of snij | Spikes, steel: wire or cut
35670102. Metalen smeltovens, industrieel: elektrisch | Metal melting furnaces, industrial: electric
37280109. Brandstoftanks, vliegtuigen | Fuel tanks, aircraft
49539905. Recycling, afvalstoffen | Recycling, waste materials

Werken bij PHARMACIE LEDOUX-THERASSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHARMACIE LEDOUX-THERASSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHARMACIE LEDOUX-THERASSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHARMACIE LEDOUX-THERASSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar operatoren die in 2-ploegen willen werken. Jouw takenpakket: - Bedienen van lamineermachine - Machine onderhouden - Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

  • Orderadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: NET IS NET

    Type: Dienstenchequebaan

    De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van PHARMACIE LEDOUX-THERASSE in sociale netwerken
Look for responds of PHARMACIE LEDOUX-THERASSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHARMACIE LEDOUX-THERASSE. Laat een reactie achter voor PHARMACIE LEDOUX-THERASSE. PHARMACIE LEDOUX-THERASSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHARMACIE LEDOUX-THERASSE. Leave a respond for PHARMACIE LEDOUX-THERASSE. PHARMACIE LEDOUX-THERASSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHARMACIE LEDOUX-THERASSE op de google maps. Adres en contacten PHARMACIE LEDOUX-THERASSE
Location of PHARMACIE LEDOUX-THERASSE on the google maps. Address and contacts of PHARMACIE LEDOUX-THERASSE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHARMACIE LEDOUX-THERASSE PHARMACIE LEDOUX-THERASSE: LANDBOUWKREDIET | LA BOUTIQUE DES JUNIORS | Franssen R & P BVBA | Braconnier G | In den D'Rupel

Other related companies as PHARMACIE LEDOUX-THERASSE: LANDBOUWKREDIET | LA BOUTIQUE DES JUNIORS | Franssen R & P BVBA | Braconnier G | In den D'Rupel

PHARMACIE LEDOUX-THERASSE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHARMACIE LEDOUX-THERASSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04537597656. Het bedrijf PHARMACIE LEDOUX-THERASSE bevindt zich op het adres: PL.FRANKLIN D. ROOSEVELT 50; 6180; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in PHARMACIE LEDOUX-THERASSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHARMACIE LEDOUX-THERASSE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHARMACIE LEDOUX-THERASSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHARMACIE LEDOUX-THERASSE, openstaande posities, locatie van PHARMACIE LEDOUX-THERASSE op de kaart.

PHARMACIE LEDOUX-THERASSE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHARMACIE LEDOUX-THERASSE, company assigned to the tax number BE04537597656. The company PHARMACIE LEDOUX-THERASSE is located at the address: PL.FRANKLIN D. ROOSEVELT 50; 6180; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaciens. Products created in PHARMACIE LEDOUX-THERASSE were not found.
The main activity of PHARMACIE LEDOUX-THERASSE is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHARMACIE LEDOUX-THERASSE is not available. You also can look at reviews of PHARMACIE LEDOUX-THERASSE, open positions, location of PHARMACIE LEDOUX-THERASSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHARMACIE LEDOUX-THERASSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHARMACIE LEDOUX-THERASSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHARMACIE LEDOUX-THERASSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHARMACIE LEDOUX-THERASSE, employees, financial statistics.