APOTHEEK VANAKEN - DELEU

Contactgegevens APOTHEEK VANAKEN - DELEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOTHEEK VANAKEN - DELEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOTHEEK VANAKEN - DELEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 1; 3950; BOCHOLT, België

Telefoon (phone): 89461034 (+32-89461034) 89461034 (+32-89461034)

Fax (fax): +32 (58) 220-13-65 +32 (58) 220-13-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOTHEEK VANAKEN - DELEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOTHEEK VANAKEN - DELEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOTHEEK VANAKEN - DELEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOTHEEK VANAKEN - DELEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOTHEEK VANAKEN - DELEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOTHEEK VANAKEN - DELEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOTHEEK VANAKEN - DELEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOTHEEK VANAKEN - DELEU
Products information APOTHEEK VANAKEN - DELEU

BTW identificatienummer (tax): BE01858032226
Ondernemingsnummer: 4587860107
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in APOTHEEK VANAKEN - DELEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOTHEEK VANAKEN - DELEU
(Get full report from official database of BE for APOTHEEK VANAKEN - DELEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOTHEEK VANAKEN - DELEU
Addition kinds of activities for APOTHEEK VANAKEN - DELEU

291102. Lichte destillaten | Light distillates
20439910. Haver, gerold: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Oats, rolled: prepared as cereal breakfast food
27540502. Kranten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Newspapers: gravure printing, not published on site
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
51590302. Pruimen, rauw | Furs, raw
59990102. Brandblussers | Fire extinguishers
80519902. Uitgebreide zorgfaciliteit | Extended care facility

Werken bij APOTHEEK VANAKEN - DELEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOTHEEK VANAKEN - DELEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOTHEEK VANAKEN - DELEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOTHEEK VANAKEN - DELEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote bank in Etterbeek is Tempo Team op zoek naar een Management Assistant

  • Logistiek medewerker bouwmachines (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio van Waregem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker bouwmachines.

  • Administratieve bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

  • CARROSSIER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

  • Poetshulp Dilbeek/Ternat (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Logopedist(e) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ALFAMED

    Type: Zelfstandige activiteit

    de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

Zoek naar antwoorden van APOTHEEK VANAKEN - DELEU in sociale netwerken
Look for responds of APOTHEEK VANAKEN - DELEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOTHEEK VANAKEN - DELEU. Laat een reactie achter voor APOTHEEK VANAKEN - DELEU. APOTHEEK VANAKEN - DELEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOTHEEK VANAKEN - DELEU. Leave a respond for APOTHEEK VANAKEN - DELEU. APOTHEEK VANAKEN - DELEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOTHEEK VANAKEN - DELEU op de google maps. Adres en contacten APOTHEEK VANAKEN - DELEU
Location of APOTHEEK VANAKEN - DELEU on the google maps. Address and contacts of APOTHEEK VANAKEN - DELEU

Andere gerelateerde bedrijven als come APOTHEEK VANAKEN - DELEU APOTHEEK VANAKEN - DELEU: FINB | DASSY GEORGES & FILS SA | PIZZA HUT | JACHTHAVEN ANTWERPEN | Asmetra SCRL

Other related companies as APOTHEEK VANAKEN - DELEU: FINB | DASSY GEORGES & FILS SA | PIZZA HUT | JACHTHAVEN ANTWERPEN | Asmetra SCRL

APOTHEEK VANAKEN - DELEU is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APOTHEEK VANAKEN - DELEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01858032226. Het bedrijf APOTHEEK VANAKEN - DELEU bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 1; 3950; BOCHOLT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 448,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in APOTHEEK VANAKEN - DELEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APOTHEEK VANAKEN - DELEU is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOTHEEK VANAKEN - DELEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOTHEEK VANAKEN - DELEU, openstaande posities, locatie van APOTHEEK VANAKEN - DELEU op de kaart.

APOTHEEK VANAKEN - DELEU is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is APOTHEEK VANAKEN - DELEU, company assigned to the tax number BE01858032226. The company APOTHEEK VANAKEN - DELEU is located at the address: DORPSSTRAAT 1; 3950; BOCHOLT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 448,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pharmaciens. Products created in APOTHEEK VANAKEN - DELEU were not found.
The main activity of APOTHEEK VANAKEN - DELEU is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of APOTHEEK VANAKEN - DELEU is not available. You also can look at reviews of APOTHEEK VANAKEN - DELEU, open positions, location of APOTHEEK VANAKEN - DELEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOTHEEK VANAKEN - DELEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOTHEEK VANAKEN - DELEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOTHEEK VANAKEN - DELEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOTHEEK VANAKEN - DELEU, employees, financial statistics.