FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV

Contactgegevens FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Winkelomseheide 10 2440 Geel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-58-82-09 32-14-58-82-09

Fax (fax): 32-14-58-27-45 32-14-58-27-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV
Products information FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV

BTW identificatienummer (tax): BE07027648925
Ondernemingsnummer: 4859771728
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 222,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV
(Get full report from official database of BE for FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV
Addition kinds of activities for FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV

263103. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
367600. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
799699. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec
10210101. Koperertsmalen en -bereiding | Copper ore milling and preparation
34299911. Piano hardware | Piano hardware

Werken bij FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Seizoenarbeider rapen oogsten en wassen (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Oogsten en wassen van rapen.

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: MC DONALDS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

  • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

  • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV in sociale netwerken
Look for responds of FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV. Laat een reactie achter voor FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV. FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV. Leave a respond for FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV. FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV op de google maps. Adres en contacten FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV
Location of FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV on the google maps. Address and contacts of FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV: Peters L & Fils | POP-EN-THEATER REPELSTEEL | RUSTHUIS O.L.V. LOURDES | PATISSERIE ALBERT | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV: Peters L & Fils | POP-EN-THEATER REPELSTEEL | RUSTHUIS O.L.V. LOURDES | PATISSERIE ALBERT | BANCONTACT-MISTER CASH

FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07027648925. Het bedrijf FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV bevindt zich op het adres: Winkelomseheide 10 2440 Geel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 222,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV, openstaande posities, locatie van FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV op de kaart.

FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV, company assigned to the tax number BE07027648925. The company FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV is located at the address: Winkelomseheide 10 2440 Geel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 222,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV were not found.
The main activity of FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV is not available. You also can look at reviews of FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV, open positions, location of FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLKEMPISCHE AUTOMOBIELVERENIGING NV, employees, financial statistics.