CARLOS DEPOORTERE

Contactgegevens CARLOS DEPOORTERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARLOS DEPOORTERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARLOS DEPOORTERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAZANTENSTRAAT 10; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56714460 (+32-56714460) 56714460 (+32-56714460)

Fax (fax): +32 (2) 718-99-64 +32 (2) 718-99-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARLOS DEPOORTERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARLOS DEPOORTERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARLOS DEPOORTERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARLOS DEPOORTERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARLOS DEPOORTERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARLOS DEPOORTERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARLOS DEPOORTERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARLOS DEPOORTERE
Products information CARLOS DEPOORTERE

BTW identificatienummer (tax): BE08720092773
Ondernemingsnummer: 5218475341
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Activit茅s: Restauration de Pierres & de Fa?ades, Nettoyage de Pierres & Fa?ades.

Product categorie (product category): Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Travaux de finition and nettoyage de b?timents

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARLOS DEPOORTERE
(Get full report from official database of BE for CARLOS DEPOORTERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARLOS DEPOORTERE
Addition kinds of activities for CARLOS DEPOORTERE

275203. Zakelijke vorm en kaartdruk, lithografisch | Business form and card printing, lithographic
01820000. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
21419903. Tabaksdrasing (mechanische afstoting) | Tobacco thrashing (mechanical stemming)
32920104. Matrassen, asbest | Mattresses, asbestos
34999913. Meubelen delen, metaal | Furniture parts, metal
52110505. Stenen | Paving stones
59990601. Audiovisuele apparatuur en benodigdheden | Audio-visual equipment and supplies
65120102. Verzekeringsopbouw operatie | Insurance building operation
92299901. Rampbereidheid en managementkantoor, overheid | Disaster preparedness and management office, government

Werken bij CARLOS DEPOORTERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARLOS DEPOORTERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARLOS DEPOORTERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARLOS DEPOORTERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • kinesitherapeut (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KINé TIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

Zoek naar antwoorden van CARLOS DEPOORTERE in sociale netwerken
Look for responds of CARLOS DEPOORTERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARLOS DEPOORTERE. Laat een reactie achter voor CARLOS DEPOORTERE. CARLOS DEPOORTERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARLOS DEPOORTERE. Leave a respond for CARLOS DEPOORTERE. CARLOS DEPOORTERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARLOS DEPOORTERE op de google maps. Adres en contacten CARLOS DEPOORTERE
Location of CARLOS DEPOORTERE on the google maps. Address and contacts of CARLOS DEPOORTERE

Andere gerelateerde bedrijven als come CARLOS DEPOORTERE CARLOS DEPOORTERE: ANN VAN BOCKSTAL | DE KAASPLANK | Medisch Centrum-Vruchtbaarheidsdiagnose & IVF-et | Cultichamp BVBA | POLICE F?D?RALE

Other related companies as CARLOS DEPOORTERE: ANN VAN BOCKSTAL | DE KAASPLANK | Medisch Centrum-Vruchtbaarheidsdiagnose & IVF-et | Cultichamp BVBA | POLICE F?D?RALE

CARLOS DEPOORTERE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARLOS DEPOORTERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08720092773. Het bedrijf CARLOS DEPOORTERE bevindt zich op het adres: FAZANTENSTRAAT 10; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Lijst met producten zijn Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Activit茅s: Restauration de Pierres & de Fa?ades, Nettoyage de Pierres & Fa?ades..
De hoofdactiviteit van CARLOS DEPOORTERE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARLOS DEPOORTERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARLOS DEPOORTERE, openstaande posities, locatie van CARLOS DEPOORTERE op de kaart.

CARLOS DEPOORTERE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARLOS DEPOORTERE, company assigned to the tax number BE08720092773. The company CARLOS DEPOORTERE is located at the address: FAZANTENSTRAAT 10; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. List of products are Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Activit茅s: Restauration de Pierres & de Fa?ades, Nettoyage de Pierres & Fa?ades..
The main activity of CARLOS DEPOORTERE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CARLOS DEPOORTERE is not available. You also can look at reviews of CARLOS DEPOORTERE, open positions, location of CARLOS DEPOORTERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARLOS DEPOORTERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARLOS DEPOORTERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARLOS DEPOORTERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARLOS DEPOORTERE, employees, financial statistics.