A. GROSJEAN

Contactgegevens A. GROSJEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. GROSJEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. GROSJEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKSWEG 487; 3650; DILSEN-STOKKEM, België

Telefoon (phone): 89753395 (+32-89753395) 89753395 (+32-89753395)

Fax (fax): +32 (57) 831-62-46 +32 (57) 831-62-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. GROSJEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. GROSJEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. GROSJEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. GROSJEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. GROSJEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. GROSJEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. GROSJEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. GROSJEAN
Products information A. GROSJEAN

BTW identificatienummer (tax): BE06467071533
Ondernemingsnummer: 9905517578
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in A. GROSJEAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. GROSJEAN
(Get full report from official database of BE for A. GROSJEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. GROSJEAN
Addition kinds of activities for A. GROSJEAN

3674. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices
244902. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
17990613. Keukenkastinstallatie | Kitchen cabinet installation
24110100. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
26799903. Papierproducten, geconverteerd, nec | Paper products, converted, nec
38420103. Oordopjes | Ear plugs
50230107. Tupperware | Tupperware
50840908. Pulveriserende machines en uitrusting | Pulverizing machinery and equipment
59450000. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops

Werken bij A. GROSJEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. GROSJEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. GROSJEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. GROSJEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • technieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    all round technieker onderhouden van machinepark storingen verhelpen problemen oplossen

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Dossierbeheerder-syndicus (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE SYNDIC

    Type: Vaste Job

    1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!” Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen. 2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?” Gelukkig niet! Team Brussel-Gent-Dendermonde beheert samen zo’n 142 gebouwen, waarbij in 90 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning. 3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.” Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd. 4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!” Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk. 5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?” Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

Zoek naar antwoorden van A. GROSJEAN in sociale netwerken
Look for responds of A. GROSJEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. GROSJEAN. Laat een reactie achter voor A. GROSJEAN. A. GROSJEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. GROSJEAN. Leave a respond for A. GROSJEAN. A. GROSJEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. GROSJEAN op de google maps. Adres en contacten A. GROSJEAN
Location of A. GROSJEAN on the google maps. Address and contacts of A. GROSJEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come A. GROSJEAN A. GROSJEAN: Copasec | D.H.P. CARS | Guilmain & Berco S.P.R.L. | VAN DEN BROEK J-P | DUA MARCEL NV

Other related companies as A. GROSJEAN: Copasec | D.H.P. CARS | Guilmain & Berco S.P.R.L. | VAN DEN BROEK J-P | DUA MARCEL NV

A. GROSJEAN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. GROSJEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06467071533. Het bedrijf A. GROSJEAN bevindt zich op het adres: RIJKSWEG 487; 3650; DILSEN-STOKKEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in A. GROSJEAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. GROSJEAN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. GROSJEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. GROSJEAN, openstaande posities, locatie van A. GROSJEAN op de kaart.

A. GROSJEAN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. GROSJEAN, company assigned to the tax number BE06467071533. The company A. GROSJEAN is located at the address: RIJKSWEG 487; 3650; DILSEN-STOKKEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in A. GROSJEAN were not found.
The main activity of A. GROSJEAN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. GROSJEAN is not available. You also can look at reviews of A. GROSJEAN, open positions, location of A. GROSJEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. GROSJEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. GROSJEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. GROSJEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. GROSJEAN, employees, financial statistics.