VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA

Contactgegevens VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zelestraat 50; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 348 56 48 (+32-09 348 56 48) 09 348 56 48 (+32-09 348 56 48)

Fax (fax): 09 348 05 94 (+32-09 348 05 94) 09 348 05 94 (+32-09 348 05 94)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA
Products information VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03301086425
Ondernemingsnummer: 6476959228
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Fa?ade covering

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA
(Get full report from official database of BE for VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA
Addition kinds of activities for VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA

3585. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
581206. Pizza restaurants | Pizza restaurants
32599901. Segmentblokken, klei | Segment blocks, clay
35310302. Kranen, locomotief | Cranes, locomotive
36790111. Transducers, elektrisch | Transducers, electrical
51370204. Ondergoed: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Underwear: women's, children's, and infants'

Werken bij VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Machine operator 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een operator die in 2-ploegen wil werken. Functie: Je staat aan de productiemachine waar het schoeisel machinaal wordt vervaardigd. Je stelt de machine in en plaats alle onderdeeltjes op de machinale leest (vormmatrijs eerst reinigen en afspuiten, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip zetten,...). Eens het schoeisel vervaardigd is trek je deze van de leest en begin je opnieuw (vormmatrijs reinigen, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip opzetten,...). Het afgewerkte schoeisel wordt dan in grote rekken geplaatst, klaar voor de afwerking en de inpak.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Wielladerchauffeur met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor een recyclagebedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een chauffeur Wiellader Tot jouw takenpakket behoren onder andere het: Laden en lossen van vrachtwagens met de wiellader Handmatig of met gebruik van de wiellader sta je in voor het sorteren van de afval Je zorgt voor een net terrein en propere werkplaats

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Wijnegem, Schilde en Brecht (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Brecht en Sint-Job.

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

  • INSTALLATEUR SANITAIR EN CENTRALE VERWARMING (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega sta je in voor het monteren en installeren van sanitair en centrale verwarming. Je vertrekt steeds van bij de firma. Je werkt voornamelijk voor particulieren en winkels.

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA. Laat een reactie achter voor VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA. VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA. Leave a respond for VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA. VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA op de google maps. Adres en contacten VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA
Location of VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA on the google maps. Address and contacts of VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA: SPECIAAL 2 | Pouwels Ets | VAN DER HILST R | GATIN JULES | STEVE DE BRUYCKER

Other related companies as VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA: SPECIAAL 2 | Pouwels Ets | VAN DER HILST R | GATIN JULES | STEVE DE BRUYCKER

VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03301086425. Het bedrijf VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA bevindt zich op het adres: Zelestraat 50; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 190,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Fa?ade covering.
De hoofdactiviteit van VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA, openstaande posities, locatie van VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA, company assigned to the tax number BE03301086425. The company VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA is located at the address: Zelestraat 50; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 190,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. List of products are Fa?ade covering.
The main activity of VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA is not available. You also can look at reviews of VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA, open positions, location of VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERFCENTRALE LOKEREN-VCL BVBA, employees, financial statistics.