Van Cauwenberghe L BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Van Cauwenberghe L BVBA
Private companiesCommunications • Van Cauwenberghe L BVBA

Contactgegevens Van Cauwenberghe L BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Cauwenberghe L BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Cauwenberghe L BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 81; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 21 29 17; 014 21 95 94 (+32-014 21 29 17; 014 21 95 94) 014 21 29 17; 014 21 95 94 (+32-014 21 29 17; 014 21 95 94)

Fax (fax): 014 22 63 64 (+32-014 22 63 64) 014 22 63 64 (+32-014 22 63 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Cauwenberghe L BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Cauwenberghe L BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Cauwenberghe L BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Cauwenberghe L BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Cauwenberghe L BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Cauwenberghe L BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Cauwenberghe L BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Cauwenberghe L BVBA
Products information Van Cauwenberghe L BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07350921630
Ondernemingsnummer: 9596252441
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 554,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Van Cauwenberghe L BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Cauwenberghe L BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Cauwenberghe L BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Cauwenberghe L BVBA
Addition kinds of activities for Van Cauwenberghe L BVBA

504702. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
769925. Diverse reparatie van gebouwartikelen | Miscellaneous building item repair services
16290111. Pier constructie | Pier construction
20849901. Wijnkelders, gebonden: bezig met mengende wijnen | Wine cellars, bonded: engaged in blending wines
34299901. Diervallen, ijzer of staal | Animal traps, iron or steel
38260203. Photomicrographic apparaat | Photomicrographic apparatus
39449906. Dollhouses en meubels | Dollhouses and furniture
50920101. Hobbyartikelen | Hobby goods
70119900. Hotels en motels, nec | Hotels and motels, nec
73599903. Verhuur van fotografische apparatuur | Photographic equipment rental

Werken bij Van Cauwenberghe L BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Cauwenberghe L BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Cauwenberghe L BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Cauwenberghe L BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van veranda's (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: MINI FLAT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de volledige montage, opbouw en afwerking van onze veranda's. De veranda's worden op maat gemaakt in onze fabriek en vervolgens geplaatst bij onze klanten. Elke constructie is uniek en deze afwisseling geeft een boost in je job. Je werkt in een aangename sfeer voor een familiebedrijf dat al meer als 40 jaar zijn vruchten afwerpt.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • Metaalarbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een metaalarbeider voor een bedrijf regio Oudenaarde. Als metaalarbeider zal je volgende taken uitvoeren: het op maat verzagen/bewerken van diverse profielen plaatbewerking laden en lossen van vrachtwagens bestellingen klaarmaken aanvullen van de rekken klanten bijstaan

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEAUTY SECRETS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van Van Cauwenberghe L BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Cauwenberghe L BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Cauwenberghe L BVBA. Laat een reactie achter voor Van Cauwenberghe L BVBA. Van Cauwenberghe L BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Cauwenberghe L BVBA. Leave a respond for Van Cauwenberghe L BVBA. Van Cauwenberghe L BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Cauwenberghe L BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Cauwenberghe L BVBA
Location of Van Cauwenberghe L BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Cauwenberghe L BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Cauwenberghe L BVBA Van Cauwenberghe L BVBA: Au Croissant | JOS VAN HOVE | DRIJBOOMS-MERTENS | SCHADRON & ZN BVBA | Vandenbreeden Johan

Other related companies as Van Cauwenberghe L BVBA: Au Croissant | JOS VAN HOVE | DRIJBOOMS-MERTENS | SCHADRON & ZN BVBA | Vandenbreeden Johan

Van Cauwenberghe L BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Cauwenberghe L BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07350921630. Het bedrijf Van Cauwenberghe L BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 81; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 554,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Van Cauwenberghe L BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Cauwenberghe L BVBA is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Cauwenberghe L BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Cauwenberghe L BVBA, openstaande posities, locatie van Van Cauwenberghe L BVBA op de kaart.

Van Cauwenberghe L BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Cauwenberghe L BVBA, company assigned to the tax number BE07350921630. The company Van Cauwenberghe L BVBA is located at the address: Nieuwstraat 81; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 554,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Painting contractors. Products created in Van Cauwenberghe L BVBA were not found.
The main activity of Van Cauwenberghe L BVBA is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Cauwenberghe L BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Cauwenberghe L BVBA, open positions, location of Van Cauwenberghe L BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Cauwenberghe L BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Cauwenberghe L BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Cauwenberghe L BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Cauwenberghe L BVBA, employees, financial statistics.