BAKKERIJ VERHEYEN

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • BAKKERIJ VERHEYEN
Private companiesOil and Gas Extraction • BAKKERIJ VERHEYEN

Contactgegevens BAKKERIJ VERHEYEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ VERHEYEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ VERHEYEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTTOGRACHT 10; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92250774 (+32-92250774) 92250774 (+32-92250774)

Fax (fax): +32 (83) 473-17-58 +32 (83) 473-17-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ VERHEYEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ VERHEYEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ VERHEYEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ VERHEYEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ VERHEYEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ VERHEYEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ VERHEYEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ VERHEYEN
Products information BAKKERIJ VERHEYEN

BTW identificatienummer (tax): BE03185180664
Ondernemingsnummer: 5879852294
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BAKKERIJ VERHEYEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ VERHEYEN
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ VERHEYEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ VERHEYEN
Addition kinds of activities for BAKKERIJ VERHEYEN

382401. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
14230000. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
26210307. Melkfilter schijven | Milk filter disks
34690300. Porselein geëmailleerde producten en keukengerei | Porcelain enameled products and utensils
38229914. Statische drukregelaars | Static pressure regulators

Werken bij BAKKERIJ VERHEYEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ VERHEYEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ VERHEYEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ VERHEYEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Scherpenheuvel en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • KELNER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

  • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ VERHEYEN in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ VERHEYEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ VERHEYEN. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ VERHEYEN. BAKKERIJ VERHEYEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ VERHEYEN. Leave a respond for BAKKERIJ VERHEYEN. BAKKERIJ VERHEYEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ VERHEYEN op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ VERHEYEN
Location of BAKKERIJ VERHEYEN on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ VERHEYEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ VERHEYEN BAKKERIJ VERHEYEN: INTERNATIONAL BUSINESS & TRADE SA | Mili-Ijs | Broeders | FRUDICOM | MARCEL DE MUYTER

Other related companies as BAKKERIJ VERHEYEN: INTERNATIONAL BUSINESS & TRADE SA | Mili-Ijs | Broeders | FRUDICOM | MARCEL DE MUYTER

BAKKERIJ VERHEYEN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ VERHEYEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03185180664. Het bedrijf BAKKERIJ VERHEYEN bevindt zich op het adres: OTTOGRACHT 10; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 253,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ VERHEYEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ VERHEYEN is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ VERHEYEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ VERHEYEN, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ VERHEYEN op de kaart.

BAKKERIJ VERHEYEN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ VERHEYEN, company assigned to the tax number BE03185180664. The company BAKKERIJ VERHEYEN is located at the address: OTTOGRACHT 10; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 253,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ VERHEYEN were not found.
The main activity of BAKKERIJ VERHEYEN is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ VERHEYEN is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ VERHEYEN, open positions, location of BAKKERIJ VERHEYEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ VERHEYEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ VERHEYEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ VERHEYEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ VERHEYEN, employees, financial statistics.