'T PEPERKOEKEHUISJE

Contactgegevens 'T PEPERKOEKEHUISJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T PEPERKOEKEHUISJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T PEPERKOEKEHUISJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE KOEPOORTSTRAAT 7; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32310345 32310345

Fax (fax): +32 (11) 559-35-61 +32 (11) 559-35-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T PEPERKOEKEHUISJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T PEPERKOEKEHUISJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T PEPERKOEKEHUISJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T PEPERKOEKEHUISJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T PEPERKOEKEHUISJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T PEPERKOEKEHUISJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T PEPERKOEKEHUISJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T PEPERKOEKEHUISJE
Products information 'T PEPERKOEKEHUISJE

BTW identificatienummer (tax): BE02536163330
Ondernemingsnummer: 9446289062
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Chocolat & Pralines, Confiserie.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T PEPERKOEKEHUISJE
(Get full report from official database of BE for 'T PEPERKOEKEHUISJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T PEPERKOEKEHUISJE
Addition kinds of activities for 'T PEPERKOEKEHUISJE

291105. residuen | Residues
506402. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
20990306. Marshmallow creme | Marshmallow creme
28699911. chloorethenen | Chloroethylenes
35719904. Persoonlijke computers (microcomputers) | Personal computers (microcomputers)
36430302. Aansluitingen en aansluitingen voor elektrische apparaten | Connectors and terminals for electrical devices
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
50430201. Identiteitsrecorders voor het fotograferen van cheques of vingerafdrukken | Identity recorders for photographing checks or fingerprints
50990203. Brandhout | Firewood
51699903. Chemisch bulkstation en terminal | Chemical bulk station and terminal

Werken bij 'T PEPERKOEKEHUISJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T PEPERKOEKEHUISJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T PEPERKOEKEHUISJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T PEPERKOEKEHUISJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

    Regio: DENDERWINDEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTENSTROOM

    Type: Werfreserve

    Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

Zoek naar antwoorden van 'T PEPERKOEKEHUISJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T PEPERKOEKEHUISJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T PEPERKOEKEHUISJE. Laat een reactie achter voor 'T PEPERKOEKEHUISJE. 'T PEPERKOEKEHUISJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T PEPERKOEKEHUISJE. Leave a respond for 'T PEPERKOEKEHUISJE. 'T PEPERKOEKEHUISJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T PEPERKOEKEHUISJE op de google maps. Adres en contacten 'T PEPERKOEKEHUISJE
Location of 'T PEPERKOEKEHUISJE on the google maps. Address and contacts of 'T PEPERKOEKEHUISJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T PEPERKOEKEHUISJE 'T PEPERKOEKEHUISJE: SPORTKRING PONT-DE-LOUP | CLARK MASTS TEKSAM NV | PATTYN D | VERMEERSCH MARC | De Brauwer Koen

Other related companies as 'T PEPERKOEKEHUISJE: SPORTKRING PONT-DE-LOUP | CLARK MASTS TEKSAM NV | PATTYN D | VERMEERSCH MARC | De Brauwer Koen

'T PEPERKOEKEHUISJE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T PEPERKOEKEHUISJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02536163330. Het bedrijf 'T PEPERKOEKEHUISJE bevindt zich op het adres: KORTE KOEPOORTSTRAAT 7; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Chocolat & Pralines, Confiserie..
De hoofdactiviteit van 'T PEPERKOEKEHUISJE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T PEPERKOEKEHUISJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T PEPERKOEKEHUISJE, openstaande posities, locatie van 'T PEPERKOEKEHUISJE op de kaart.

'T PEPERKOEKEHUISJE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T PEPERKOEKEHUISJE, company assigned to the tax number BE02536163330. The company 'T PEPERKOEKEHUISJE is located at the address: KORTE KOEPOORTSTRAAT 7; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Chocolat & Pralines, Confiserie..
The main activity of 'T PEPERKOEKEHUISJE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T PEPERKOEKEHUISJE is not available. You also can look at reviews of 'T PEPERKOEKEHUISJE, open positions, location of 'T PEPERKOEKEHUISJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T PEPERKOEKEHUISJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T PEPERKOEKEHUISJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T PEPERKOEKEHUISJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T PEPERKOEKEHUISJE, employees, financial statistics.