MARLEEN VAN WESEMAEL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • MARLEEN VAN WESEMAEL
Private companiesTransportation by Air • MARLEEN VAN WESEMAEL

Contactgegevens MARLEEN VAN WESEMAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARLEEN VAN WESEMAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARLEEN VAN WESEMAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIKERSTEENWEG 556; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11485218 (+32-11485218) 11485218 (+32-11485218)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARLEEN VAN WESEMAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARLEEN VAN WESEMAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARLEEN VAN WESEMAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARLEEN VAN WESEMAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARLEEN VAN WESEMAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARLEEN VAN WESEMAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARLEEN VAN WESEMAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARLEEN VAN WESEMAEL
Products information MARLEEN VAN WESEMAEL

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARLEEN VAN WESEMAEL
(Get full report from official database of BE for MARLEEN VAN WESEMAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARLEEN VAN WESEMAEL
Addition kinds of activities for MARLEEN VAN WESEMAEL

018102. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
326102. Loodgieterswerk, glanzend china | Plumbing fixtures, vitreous china
354501. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
22610101. Plisse druk van katoenen breedgeweven stoffen | Plisse printing of cotton broadwoven fabrics
32690103. Keuken- en tafelartikelen, grof aardewerk | Kitchen and table articles, coarse earthenware
39990902. Rokers, bijen (bijenteeltbenodigdheden) | Smokers, bee (beekeepers' supplies)
56999907. Vierkante danskleding | Square dance apparel

Werken bij MARLEEN VAN WESEMAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARLEEN VAN WESEMAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARLEEN VAN WESEMAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARLEEN VAN WESEMAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur verwarming en sanitair - ref 078 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om alles van leidingen te leggen en aan te sluiten, zoeken we bij voorkeur ervaren mensen. Dit is zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. In onderaanneming, maar ook bij particulieren.

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulpen Meeuwen - Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEOPOLDSBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Meeuwen-Gruitrode zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • Student koerier M/V (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Zwijnaarde is op zoek naar studenten om stalen en documenten rond te brengen en op te halen. Je krijgt een wagen ter beschikking van het bedrijf om je ronde te doen. Dit in een flexibel uurrooster van maandag tot zaterdag.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

Zoek naar antwoorden van MARLEEN VAN WESEMAEL in sociale netwerken
Look for responds of MARLEEN VAN WESEMAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARLEEN VAN WESEMAEL. Laat een reactie achter voor MARLEEN VAN WESEMAEL. MARLEEN VAN WESEMAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARLEEN VAN WESEMAEL. Leave a respond for MARLEEN VAN WESEMAEL. MARLEEN VAN WESEMAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARLEEN VAN WESEMAEL op de google maps. Adres en contacten MARLEEN VAN WESEMAEL
Location of MARLEEN VAN WESEMAEL on the google maps. Address and contacts of MARLEEN VAN WESEMAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come MARLEEN VAN WESEMAEL MARLEEN VAN WESEMAEL: DEXIA | ROSA DE JAEGER | MELIS | Cherif Snack Friture | M&R Consult

Other related companies as MARLEEN VAN WESEMAEL: DEXIA | ROSA DE JAEGER | MELIS | Cherif Snack Friture | M&R Consult

MARLEEN VAN WESEMAEL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARLEEN VAN WESEMAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf MARLEEN VAN WESEMAEL bevindt zich op het adres: LUIKERSTEENWEG 556; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van MARLEEN VAN WESEMAEL is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARLEEN VAN WESEMAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARLEEN VAN WESEMAEL, openstaande posities, locatie van MARLEEN VAN WESEMAEL op de kaart.

MARLEEN VAN WESEMAEL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARLEEN VAN WESEMAEL, company assigned to the tax number BE02337585449. The company MARLEEN VAN WESEMAEL is located at the address: LUIKERSTEENWEG 556; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of MARLEEN VAN WESEMAEL is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARLEEN VAN WESEMAEL is not available. You also can look at reviews of MARLEEN VAN WESEMAEL, open positions, location of MARLEEN VAN WESEMAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARLEEN VAN WESEMAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARLEEN VAN WESEMAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARLEEN VAN WESEMAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARLEEN VAN WESEMAEL, employees, financial statistics.