PASCALE MONTEIRO BARRETO

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • PASCALE MONTEIRO BARRETO
Private companiesDepository Institutions • PASCALE MONTEIRO BARRETO

Contactgegevens PASCALE MONTEIRO BARRETO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCALE MONTEIRO BARRETO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCALE MONTEIRO BARRETO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CHEVALIERS 14B10; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25136183 (+32-25136183) 25136183 (+32-25136183)

Fax (fax): +32 (68) 897-42-68 +32 (68) 897-42-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCALE MONTEIRO BARRETO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCALE MONTEIRO BARRETO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCALE MONTEIRO BARRETO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCALE MONTEIRO BARRETO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCALE MONTEIRO BARRETO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCALE MONTEIRO BARRETO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCALE MONTEIRO BARRETO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCALE MONTEIRO BARRETO
Products information PASCALE MONTEIRO BARRETO

BTW identificatienummer (tax): BE08684112548
Ondernemingsnummer: 6014160156
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCALE MONTEIRO BARRETO
(Get full report from official database of BE for PASCALE MONTEIRO BARRETO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCALE MONTEIRO BARRETO
Addition kinds of activities for PASCALE MONTEIRO BARRETO

25410201. Kasten, behalve gekoeld: show, display, etc .: hout | Cabinets, except refrigerated: show, display, etc.: wood
33669902. Bronsgieterij, nec | Bronze foundry, nec
39310112. Knoppen, orgel | Knobs, organ
54110200. Supermarkt | Convenience stores
62219901. Commodity brokers, contracten | Commodity brokers, contracts
73890503. Restaurant reserveringsdienst | Restaurant reservation service
79990704. Skeet shooting faciliteit | Skeet shooting facility

Werken bij PASCALE MONTEIRO BARRETO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCALE MONTEIRO BARRETO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCALE MONTEIRO BARRETO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCALE MONTEIRO BARRETO. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser schrijnwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken en plaatsen van aluminiem ramen en deuren, zijn wij nog op zoek naar een ervaren plaatser. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de werf en gaat daar met je collega's plaatsingswerken uitvoeren. Dit wilt zeggen dat je de ramen en/of deuren gaat plaatsen in nieuwbouwwoningen of woningen dat gerenoveerd worden.

  • poederlakker (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

  • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

Zoek naar antwoorden van PASCALE MONTEIRO BARRETO in sociale netwerken
Look for responds of PASCALE MONTEIRO BARRETO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCALE MONTEIRO BARRETO. Laat een reactie achter voor PASCALE MONTEIRO BARRETO. PASCALE MONTEIRO BARRETO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCALE MONTEIRO BARRETO. Leave a respond for PASCALE MONTEIRO BARRETO. PASCALE MONTEIRO BARRETO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCALE MONTEIRO BARRETO op de google maps. Adres en contacten PASCALE MONTEIRO BARRETO
Location of PASCALE MONTEIRO BARRETO on the google maps. Address and contacts of PASCALE MONTEIRO BARRETO

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCALE MONTEIRO BARRETO PASCALE MONTEIRO BARRETO: Ghequiere P | KAREL CANTERS | Prodac | SENCODIAM.COM | AKW

Other related companies as PASCALE MONTEIRO BARRETO: Ghequiere P | KAREL CANTERS | Prodac | SENCODIAM.COM | AKW

PASCALE MONTEIRO BARRETO is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCALE MONTEIRO BARRETO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08684112548. Het bedrijf PASCALE MONTEIRO BARRETO bevindt zich op het adres: RUE DES CHEVALIERS 14B10; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 231,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van PASCALE MONTEIRO BARRETO is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCALE MONTEIRO BARRETO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCALE MONTEIRO BARRETO, openstaande posities, locatie van PASCALE MONTEIRO BARRETO op de kaart.

PASCALE MONTEIRO BARRETO is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCALE MONTEIRO BARRETO, company assigned to the tax number BE08684112548. The company PASCALE MONTEIRO BARRETO is located at the address: RUE DES CHEVALIERS 14B10; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 231,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of PASCALE MONTEIRO BARRETO is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCALE MONTEIRO BARRETO is not available. You also can look at reviews of PASCALE MONTEIRO BARRETO, open positions, location of PASCALE MONTEIRO BARRETO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCALE MONTEIRO BARRETO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCALE MONTEIRO BARRETO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCALE MONTEIRO BARRETO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCALE MONTEIRO BARRETO, employees, financial statistics.