Muziekschool A Meulemans VZW

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Muziekschool A Meulemans VZW
Private companiesNondepository Credit Institutions • Muziekschool A Meulemans VZW

Contactgegevens Muziekschool A Meulemans VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Muziekschool A Meulemans VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Muziekschool A Meulemans VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortakker; 3202; Aarschot (Rillaar), België

Telefoon (phone): 016 56 18 25 (+32-016 56 18 25) 016 56 18 25 (+32-016 56 18 25)

Fax (fax): +32 (61) 939-17-79 +32 (61) 939-17-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Muziekschool A Meulemans VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Muziekschool A Meulemans VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Muziekschool A Meulemans VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Muziekschool A Meulemans VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Muziekschool A Meulemans VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Muziekschool A Meulemans VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Muziekschool A Meulemans VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Muziekschool A Meulemans VZW
Products information Muziekschool A Meulemans VZW

BTW identificatienummer (tax): BE06682678222
Ondernemingsnummer: 6580230712
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Muziekschool A Meulemans VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Music teachers - Private

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Muziekschool A Meulemans VZW
(Get full report from official database of BE for Muziekschool A Meulemans VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Muziekschool A Meulemans VZW
Addition kinds of activities for Muziekschool A Meulemans VZW

284201. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
637101. pensioenen | Pensions
23699901. Hoofddeksels: meisjes-, kinder- en zuigelingen | Headwear: girls', children's, and infants'
24991501. Bungs, hout | Bungs, wood
39910100. bezems | Brooms
39990208. Wimpers, kunstmatig | Eyelashes, artificial
60229900. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec
70320203. Zomerkamp, ​​behalve dag en sport instructie | Summer camp, except day and sports instructional

Werken bij Muziekschool A Meulemans VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Muziekschool A Meulemans VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Muziekschool A Meulemans VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Muziekschool A Meulemans VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van Muziekschool A Meulemans VZW in sociale netwerken
Look for responds of Muziekschool A Meulemans VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Muziekschool A Meulemans VZW. Laat een reactie achter voor Muziekschool A Meulemans VZW. Muziekschool A Meulemans VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Muziekschool A Meulemans VZW. Leave a respond for Muziekschool A Meulemans VZW. Muziekschool A Meulemans VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Muziekschool A Meulemans VZW op de google maps. Adres en contacten Muziekschool A Meulemans VZW
Location of Muziekschool A Meulemans VZW on the google maps. Address and contacts of Muziekschool A Meulemans VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Muziekschool A Meulemans VZW Muziekschool A Meulemans VZW: ZIEKENFONDS DE FAMILIE | AUBERGE DE LA FERME | VIDEO KIMAR | P & A CONSULTORES | MARIJA MILOSAVIJEVIC

Other related companies as Muziekschool A Meulemans VZW: ZIEKENFONDS DE FAMILIE | AUBERGE DE LA FERME | VIDEO KIMAR | P & A CONSULTORES | MARIJA MILOSAVIJEVIC

Muziekschool A Meulemans VZW is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Muziekschool A Meulemans VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06682678222. Het bedrijf Muziekschool A Meulemans VZW bevindt zich op het adres: Kortakker; 3202; Aarschot (Rillaar). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Music teachers - Private. Producten gemaakt in Muziekschool A Meulemans VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Muziekschool A Meulemans VZW is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Muziekschool A Meulemans VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Muziekschool A Meulemans VZW, openstaande posities, locatie van Muziekschool A Meulemans VZW op de kaart.

Muziekschool A Meulemans VZW is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Muziekschool A Meulemans VZW, company assigned to the tax number BE06682678222. The company Muziekschool A Meulemans VZW is located at the address: Kortakker; 3202; Aarschot (Rillaar). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Music teachers - Private. Products created in Muziekschool A Meulemans VZW were not found.
The main activity of Muziekschool A Meulemans VZW is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Muziekschool A Meulemans VZW is not available. You also can look at reviews of Muziekschool A Meulemans VZW, open positions, location of Muziekschool A Meulemans VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Muziekschool A Meulemans VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Muziekschool A Meulemans VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Muziekschool A Meulemans VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Muziekschool A Meulemans VZW, employees, financial statistics.