BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
Private companiesAgricultural Services • BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

Contactgegevens BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai des Ardennes 135; 4031; Li猫ge 1 (Angleur), België

Telefoon (phone): 04 365 04 34 (+32-04 365 04 34) 04 365 04 34 (+32-04 365 04 34)

Fax (fax): 04 365 04 34; 04 365 04 54 (+32-04 365 04 34; 04 365 04 54) 04 365 04 34; 04 365 04 54 (+32-04 365 04 34; 04 365 04 54)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
Products information BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

BTW identificatienummer (tax): BE09404815673
Ondernemingsnummer: 2305175781
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Motorbikes

Product categorie (product category): Motorbikes - Clothing and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
(Get full report from official database of BE for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
Addition kinds of activities for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

243500. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
07229902. Groenten en meloenen, machines oogstdiensten | Vegetables and melons, machine harvesting services
35549904. Die-snijden en stampen machines, papier omzetten | Die cutting and stamping machinery, paper converting
37149907. Sanders, veiligheid van motorvoertuigen | Sanders, motor vehicle safety
59849901. Butaangas, gebotteld | Butane gas, bottled
76310000. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair

Werken bij BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

    Type: Vaste Job

    Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE in sociale netwerken
Look for responds of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Laat een reactie achter voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Leave a respond for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE op de google maps. Adres en contacten BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
Location of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE on the google maps. Address and contacts of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: ANDRE ROUYR | VANRENTERGHEM | PHILIPPE RODENBACH | D'hondt Alfons B.V.B.A. | TOMTEC

Other related companies as BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: ANDRE ROUYR | VANRENTERGHEM | PHILIPPE RODENBACH | D'hondt Alfons B.V.B.A. | TOMTEC

BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09404815673. Het bedrijf BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE bevindt zich op het adres: Quai des Ardennes 135; 4031; Li猫ge 1 (Angleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 120,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motorbikes - Clothing and equipment. Lijst met producten zijn Motorbikes.
De hoofdactiviteit van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, openstaande posities, locatie van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, company assigned to the tax number BE09404815673. The company BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is located at the address: Quai des Ardennes 135; 4031; Li猫ge 1 (Angleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 120,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motorbikes - Clothing and equipment. List of products are Motorbikes.
The main activity of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is not available. You also can look at reviews of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, open positions, location of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, employees, financial statistics.