VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX

Contactgegevens VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 165; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 59 70 91 (+32-011 59 70 91) 011 59 70 91 (+32-011 59 70 91)

Fax (fax): +32 (64) 745-98-98 +32 (64) 745-98-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX
Products information VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX

BTW identificatienummer (tax): BE01570190429
Ondernemingsnummer: 1953338623
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 162,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Monuments - Memorial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX
(Get full report from official database of BE for VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX
Addition kinds of activities for VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX

2678. Kantoorartikelen | Stationery products
225801. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
34950101. Klokveren, precisie | Clock springs, precision
35310413. Paving breakers | Paving breakers
36130211. Schakelapparatuur, met uitzondering van instrumenten | Switchboard apparatus, except instruments
38290104. Brandstofsysteem instrumenten, vliegtuigen | Fuel system instruments, aircraft
73891303. Bondsperson | Bondsperson
80110401. Psychiatrische kliniek | Psychiatric clinic

Werken bij VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX. Looking for open vacancies in other companies

  • vlotte medewerkder industriële bakkerij (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -          Instaan voor de aanvoer van lege bakken, brood snijden, materiaal uithalen uit de diepvries, … -          Folie op de machine doen, afval naar de daartoe bestemde plaats brengen, opruimen van de werkplek,… -          Doorgroeien naar 2de en 1ste man: o   2de: sneetjes opleggen op de band (+moeten kunnen tellen en rekenen!!!), zoveel bruin 2 sneden, zoveel bruin 3 sneden,… o   1ste: sneetjes in pakjes verdelen in bakken voor de juiste klanten (++moeten kunnen tellen en rekenen!!!). De bruine sneetjes aanpakken en in bakken doen 11 van 2, 15 van 3, 7 van 4 witte sneetjes 4 van 3 en 8 van 4. Hoeveel zakjes moeten er dan in de doos zitten bvb. -          Zorgen voor continuïteit op de werkvloer. Als 3de man (waarin de nieuwe medewerker zal starten) draag je een grote verantwoordelijkheid: als jouw werk niet goed gedaan is kan de 2de man niet verder en de 3de man ook niet. -          Je bewaart het overzicht, ziet wanneer er nieuwe bakken aangevoerd moeten worden,…

  • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

  • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

  • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kortenberg, 16 uur per week (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kortenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Service Elektricien voor machinebouw - bachelor of A2 met ervaring (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties. Dit omvat schakelkasten, PLC-sturingen, sterktestroomaansluitingen, ... vanaf de opbouw in het atelier, via de aansluitingen op de werf tot de uiteindelijke oplevering van de installatie. Bij interesse in koeltechnieken, kan je hiervoor een bijscholing volgen en doorgroeien op termijn tot service technieken hierin.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX in sociale netwerken
Look for responds of VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX. Laat een reactie achter voor VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX. VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX. Leave a respond for VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX. VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX op de google maps. Adres en contacten VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX
Location of VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX on the google maps. Address and contacts of VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX

Andere gerelateerde bedrijven als come VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX: OUTILLAGE DELFORGE | SONEVILLE WEST | SABBE | De Klerck Ingrid | Y. THEYSKENS

Other related companies as VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX: OUTILLAGE DELFORGE | SONEVILLE WEST | SABBE | De Klerck Ingrid | Y. THEYSKENS

VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01570190429. Het bedrijf VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX bevindt zich op het adres: Steenweg 165; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 162,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Monuments - Memorial. Producten gemaakt in VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX, openstaande posities, locatie van VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX op de kaart.

VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX, company assigned to the tax number BE01570190429. The company VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX is located at the address: Steenweg 165; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 162,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Monuments - Memorial. Products created in VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX were not found.
The main activity of VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX is not available. You also can look at reviews of VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX, open positions, location of VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VENDRICKX/ERWIN LOISEN EN VENDRICKX, employees, financial statistics.