KLIMIS N.M. ET CIE SA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • KLIMIS N.M. ET CIE SA
Private companiesFood Stores • KLIMIS N.M. ET CIE SA

Contactgegevens KLIMIS N.M. ET CIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KLIMIS N.M. ET CIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KLIMIS N.M. ET CIE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De La Go?tte 62 1420 Braine L'Alleud, België

Telefoon (phone): 32.23 84 40 57 32.23 84 40 57

Fax (fax): 32.23 84 82 50 32.23 84 82 50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KLIMIS N.M. ET CIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KLIMIS N.M. ET CIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KLIMIS N.M. ET CIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KLIMIS N.M. ET CIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KLIMIS N.M. ET CIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KLIMIS N.M. ET CIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KLIMIS N.M. ET CIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KLIMIS N.M. ET CIE SA
Products information KLIMIS N.M. ET CIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE05681823730
Ondernemingsnummer: 3087677001
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Cleaning and maintenance - equipment and supplies

Product categorie (product category): Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KLIMIS N.M. ET CIE SA
(Get full report from official database of BE for KLIMIS N.M. ET CIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KLIMIS N.M. ET CIE SA
Addition kinds of activities for KLIMIS N.M. ET CIE SA

2322. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
841299. Musea en kunstgalerijen, nec | Museums and art galleries, nec
20799901. Kookoliën, behalve maïs: groentegereffineerd | Cooking oils, except corn: vegetable refined
23690300. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
32720707. Behuizing componenten, prefab beton | Housing components, prefabricated concrete
39530109. Textielmarkeringen, hand: rubber of metaal | Textile marking stamps, hand: rubber or metal
51590501. Noten, onbewerkt of opgerold | Nuts, unprocessed or shelled only
59991801. Kinderwagens en kinderwagens | Baby carriages and strollers
80939900. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec

Werken bij KLIMIS N.M. ET CIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KLIMIS N.M. ET CIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KLIMIS N.M. ET CIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KLIMIS N.M. ET CIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekend familiaal metaalbedrijf in het Waasland zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel aannemers als particulieren. Daarnaast zet je met je kennis en praktisch inzicht de stabiliteitsstudie om in een concreet project. Zo kunnen je collega's alles correct in productie laten gaan.

  • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van KLIMIS N.M. ET CIE SA in sociale netwerken
Look for responds of KLIMIS N.M. ET CIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KLIMIS N.M. ET CIE SA. Laat een reactie achter voor KLIMIS N.M. ET CIE SA. KLIMIS N.M. ET CIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KLIMIS N.M. ET CIE SA. Leave a respond for KLIMIS N.M. ET CIE SA. KLIMIS N.M. ET CIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KLIMIS N.M. ET CIE SA op de google maps. Adres en contacten KLIMIS N.M. ET CIE SA
Location of KLIMIS N.M. ET CIE SA on the google maps. Address and contacts of KLIMIS N.M. ET CIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come KLIMIS N.M. ET CIE SA KLIMIS N.M. ET CIE SA: Evrard M | Legait C | Heremans L | De Ketelaere Advocatenkantoor | A.G.S.

Other related companies as KLIMIS N.M. ET CIE SA: Evrard M | Legait C | Heremans L | De Ketelaere Advocatenkantoor | A.G.S.

KLIMIS N.M. ET CIE SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KLIMIS N.M. ET CIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05681823730. Het bedrijf KLIMIS N.M. ET CIE SA bevindt zich op het adres: R. De La Go?tte 62 1420 Braine L'Alleud. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Cleaning and maintenance - equipment and supplies.
De hoofdactiviteit van KLIMIS N.M. ET CIE SA is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KLIMIS N.M. ET CIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KLIMIS N.M. ET CIE SA, openstaande posities, locatie van KLIMIS N.M. ET CIE SA op de kaart.

KLIMIS N.M. ET CIE SA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KLIMIS N.M. ET CIE SA, company assigned to the tax number BE05681823730. The company KLIMIS N.M. ET CIE SA is located at the address: R. De La Go?tte 62 1420 Braine L'Alleud. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Miscellaneous Products. List of products are Cleaning and maintenance - equipment and supplies.
The main activity of KLIMIS N.M. ET CIE SA is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KLIMIS N.M. ET CIE SA is not available. You also can look at reviews of KLIMIS N.M. ET CIE SA, open positions, location of KLIMIS N.M. ET CIE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KLIMIS N.M. ET CIE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KLIMIS N.M. ET CIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KLIMIS N.M. ET CIE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KLIMIS N.M. ET CIE SA, employees, financial statistics.