A-A-WEYN LAUWERS NV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • A-A-WEYN LAUWERS NV
Private companiesSocial Services • A-A-WEYN LAUWERS NV

Contactgegevens A-A-WEYN LAUWERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-A-WEYN LAUWERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-A-WEYN LAUWERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark-Noord 12 9100 Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 32.37 76 34 13 32.37 76 34 13

Fax (fax): 32.37 78 09 52 32.37 78 09 52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-A-WEYN LAUWERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-A-WEYN LAUWERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-A-WEYN LAUWERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-A-WEYN LAUWERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-A-WEYN LAUWERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-A-WEYN LAUWERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-A-WEYN LAUWERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-A-WEYN LAUWERS NV
Products information A-A-WEYN LAUWERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05414031982
Ondernemingsnummer: 2689147949
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 102,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Pipes and tubes, steel

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-A-WEYN LAUWERS NV
(Get full report from official database of BE for A-A-WEYN LAUWERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-A-WEYN LAUWERS NV
Addition kinds of activities for A-A-WEYN LAUWERS NV

225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
299299. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
26739900. Zakken: plastic, gelamineerd, en gecoat, anders | Bags: plastic, laminated, and coated, nec
30619903. Medische en chirurgische rubberen buizen (geëxtrudeerd en draaibank) | Medical and surgical rubber tubing (extruded and lathe-cut)
63990103. Federale Spaar- en Lening Verzekeringsmaatschappij (FSLIC) | Federal savings and loan insurance corporation (fslic)
87119908. Marine engineering | Marine engineering

Werken bij A-A-WEYN LAUWERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-A-WEYN LAUWERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-A-WEYN LAUWERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-A-WEYN LAUWERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Bouwarbeider (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Ham is op zoek naar een gemotiveerde bouwarbeider

  • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • Dynamische Project Assistant (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Secretary Plus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als Project Assistant bij Secretary Plus werk je steeds voor minstens 3 tot 6 maanden op projectbasis bij een klant. Wanneer een project bijna afgerond is, kijken we uit naar een nieuwe boeiende uitdaging die je evenveel voldoening biedt als het vorige. Je kan zowel ingezet worden als Management Assistant, Department Assistant (Sales, Marketing, HR, …) of Allround Assistant. Je rolt naadloos van de ene opdracht in de andere.

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van A-A-WEYN LAUWERS NV in sociale netwerken
Look for responds of A-A-WEYN LAUWERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-A-WEYN LAUWERS NV. Laat een reactie achter voor A-A-WEYN LAUWERS NV. A-A-WEYN LAUWERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-A-WEYN LAUWERS NV. Leave a respond for A-A-WEYN LAUWERS NV. A-A-WEYN LAUWERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-A-WEYN LAUWERS NV op de google maps. Adres en contacten A-A-WEYN LAUWERS NV
Location of A-A-WEYN LAUWERS NV on the google maps. Address and contacts of A-A-WEYN LAUWERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A-A-WEYN LAUWERS NV A-A-WEYN LAUWERS NV: BODART | RESTAURANT AU VIEUX HARZ? | Bistro Oasi | OOST EN WEST | Blampain

Other related companies as A-A-WEYN LAUWERS NV: BODART | RESTAURANT AU VIEUX HARZ? | Bistro Oasi | OOST EN WEST | Blampain

A-A-WEYN LAUWERS NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A-A-WEYN LAUWERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05414031982. Het bedrijf A-A-WEYN LAUWERS NV bevindt zich op het adres: Industriepark-Noord 12 9100 Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 102,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes. Lijst met producten zijn Pipes and tubes, steel.
De hoofdactiviteit van A-A-WEYN LAUWERS NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-A-WEYN LAUWERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-A-WEYN LAUWERS NV, openstaande posities, locatie van A-A-WEYN LAUWERS NV op de kaart.

A-A-WEYN LAUWERS NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is A-A-WEYN LAUWERS NV, company assigned to the tax number BE05414031982. The company A-A-WEYN LAUWERS NV is located at the address: Industriepark-Noord 12 9100 Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 102,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes. List of products are Pipes and tubes, steel.
The main activity of A-A-WEYN LAUWERS NV is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A-A-WEYN LAUWERS NV is not available. You also can look at reviews of A-A-WEYN LAUWERS NV, open positions, location of A-A-WEYN LAUWERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-A-WEYN LAUWERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-A-WEYN LAUWERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-A-WEYN LAUWERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-A-WEYN LAUWERS NV, employees, financial statistics.