PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT

Contactgegevens PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L´EGLISE 102; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI, België

Telefoon (phone): 27723602 (+32-27723602) 27723602 (+32-27723602)

Fax (fax): +32 (55) 394-93-83 +32 (55) 394-93-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT
Products information PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT

BTW identificatienummer (tax): BE07744781494
Ondernemingsnummer: 1985473632
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Fabrication de Bijoux.. Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or.. Services: Horloges, Montres.

Product categorie (product category): Bijoux Fab. Réparations d'horloges, montres and bijoux. Bijouteries and horlogeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT
(Get full report from official database of BE for PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT
Addition kinds of activities for PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT

331207. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
28650000. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
32910703. Wrijven stenen, kunstmatig | Rubbing stones, artificial
35419901. Centreren machines | Centering machines
36770100. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
39140103. Ecclesiastische ware, zilver | Ecclesiastical ware, silver
50939901. Automotive wrecking voor schroot | Automotive wrecking for scrap
67980000. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
80629900. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec

Werken bij PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES select

    Type: Vaste Job

    - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Werfreserve

    Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

Zoek naar antwoorden van PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT in sociale netwerken
Look for responds of PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT. Laat een reactie achter voor PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT. PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT. Leave a respond for PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT. PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT op de google maps. Adres en contacten PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT
Location of PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT on the google maps. Address and contacts of PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT

Andere gerelateerde bedrijven als come PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT: WUYTS NV | ?T AMBACHT | FILIP DE JAEGER | Desmet Houtdraaierij F.V. | Etoile-Phone

Other related companies as PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT: WUYTS NV | ?T AMBACHT | FILIP DE JAEGER | Desmet Houtdraaierij F.V. | Etoile-Phone

PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07744781494. Het bedrijf PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT bevindt zich op het adres: RUE DE L´EGLISE 102; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bijoux Fab. Réparations d'horloges, montres and bijoux. Bijouteries and horlogeries. Lijst met producten zijn Activités: Fabrication de Bijoux.. Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or.. Services: Horloges, Montres..
De hoofdactiviteit van PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT, openstaande posities, locatie van PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT op de kaart.

PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT, company assigned to the tax number BE07744781494. The company PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT is located at the address: RUE DE L´EGLISE 102; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bijoux Fab. Réparations d'horloges, montres and bijoux. Bijouteries and horlogeries. List of products are Activités: Fabrication de Bijoux.. Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or.. Services: Horloges, Montres..
The main activity of PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT is not available. You also can look at reviews of PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT, open positions, location of PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATTI VAN SI & RICHARD DEBAT, employees, financial statistics.