IBA Sterelisatie & Ionisatie NV

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • IBA Sterelisatie & Ionisatie NV
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • IBA Sterelisatie & Ionisatie NV

Contactgegevens IBA Sterelisatie & Ionisatie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IBA Sterelisatie & Ionisatie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

IBA Sterelisatie & Ionisatie NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Atealaan 4C; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 25 85 90 (+32-014 25 85 90) 014 25 85 90 (+32-014 25 85 90)

Fax (fax): 014 22 44 96 (+32-014 22 44 96) 014 22 44 96 (+32-014 22 44 96)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IBA Sterelisatie & Ionisatie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IBA Sterelisatie & Ionisatie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IBA Sterelisatie & Ionisatie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IBA Sterelisatie & Ionisatie NV
Products information IBA Sterelisatie & Ionisatie NV

BTW identificatienummer (tax): BE07817840576
Ondernemingsnummer: 3598815917
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in IBA Sterelisatie & Ionisatie NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical instruments and apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IBA Sterelisatie & Ionisatie NV
(Get full report from official database of BE for IBA Sterelisatie & Ionisatie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor IBA Sterelisatie & Ionisatie NV
Addition kinds of activities for IBA Sterelisatie & Ionisatie NV

372801. Vliegtuigen lichaam en vleugelsamenstellingen en onderdelen | Aircraft body and wing assemblies and parts
737899. Computer onderhoud en reparatie, nec | Computer maintenance and repair, nec
26210000. Papieren molens | Paper mills
57319906. Radios, ontvanger type | Radios, receiver type
59470105. nieuwigheid | Novelties

Werken bij IBA Sterelisatie & Ionisatie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IBA Sterelisatie & Ionisatie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

  • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van IBA Sterelisatie & Ionisatie NV in sociale netwerken
Look for responds of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. Laat een reactie achter voor IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. IBA Sterelisatie & Ionisatie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. Leave a respond for IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. IBA Sterelisatie & Ionisatie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IBA Sterelisatie & Ionisatie NV op de google maps. Adres en contacten IBA Sterelisatie & Ionisatie NV
Location of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV on the google maps. Address and contacts of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come IBA Sterelisatie & Ionisatie NV IBA Sterelisatie & Ionisatie NV: BAKKERIJ BUFFEL | Verhelst B.V.B.A. | Remy G | Joossens | MUTUALIT? LIBRE

Other related companies as IBA Sterelisatie & Ionisatie NV: BAKKERIJ BUFFEL | Verhelst B.V.B.A. | Remy G | Joossens | MUTUALIT? LIBRE

IBA Sterelisatie & Ionisatie NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07817840576. Het bedrijf IBA Sterelisatie & Ionisatie NV bevindt zich op het adres: Atealaan 4C; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 235,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Medical instruments and apparatus. Producten gemaakt in IBA Sterelisatie & Ionisatie NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IBA Sterelisatie & Ionisatie NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IBA Sterelisatie & Ionisatie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, openstaande posities, locatie van IBA Sterelisatie & Ionisatie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IBA Sterelisatie & Ionisatie NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, company assigned to the tax number BE07817840576. The company IBA Sterelisatie & Ionisatie NV is located at the address: Atealaan 4C; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 235,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Medical instruments and apparatus. Products created in IBA Sterelisatie & Ionisatie NV were not found.
The main activity of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV is not available. You also can look at reviews of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, open positions, location of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, employees, financial statistics.