WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA
Private companiesNondepository Credit Institutions • WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA

Contactgegevens WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 19, Dorpsstraat 8490 Jabbeke, België

Telefoon (phone): 32.50 81 11 71 32.50 81 11 71

Fax (fax): 32.50 81 46 67 32.50 81 46 67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA
Products information WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08080688476
Ondernemingsnummer: 3076141357
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Laundry and dry cleaning machinery and equipment - industrial

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA
(Get full report from official database of BE for WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA
Addition kinds of activities for WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA

249300. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
349100. Industriële afsluiters | Industrial valves
359200. Carburatoren, zuigers, zuigerringen en kleppen | Carburetors, pistons, piston rings and valves
34849905. Pyrotechnische pistolen en projectoren | Pyrotechnic pistols and projectors
35690405. Afscheiders voor stoom, gas, damp of lucht (machines) | Separators for steam, gas, vapor, or air (machinery)
37289904. Stof- en spuitapparatuur, vliegtuigen | Dusting and spraying equipment, aircraft
50310305. Metalen deuren, sash en trim | Metal doors, sash and trim

Werken bij WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rekem, 16 uur per week (REKEM)

    Regio: REKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Rekem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag in de voormiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

    Regio: MEESWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA. Laat een reactie achter voor WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA. WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA. Leave a respond for WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA. WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA op de google maps. Adres en contacten WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA
Location of WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA on the google maps. Address and contacts of WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA: CLAUDE VANDENBUSSCHE | Giuliana | SANIBERT | Lyskawa F | FA. LIZZY LIGHT

Other related companies as WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA: CLAUDE VANDENBUSSCHE | Giuliana | SANIBERT | Lyskawa F | FA. LIZZY LIGHT

WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080688476. Het bedrijf WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA bevindt zich op het adres: 19, Dorpsstraat 8490 Jabbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Laundry and dry cleaning machinery and equipment - industrial.
De hoofdactiviteit van WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA, openstaande posities, locatie van WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA op de kaart.

WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA, company assigned to the tax number BE08080688476. The company WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA is located at the address: 19, Dorpsstraat 8490 Jabbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Laundry and dry cleaning machinery and equipment - industrial.
The main activity of WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA is not available. You also can look at reviews of WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA, open positions, location of WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASSERIJ NIEUWKUIS ST. RITA BVBA, employees, financial statistics.