AHMED KHIMJI ALIRAZA

Contactgegevens AHMED KHIMJI ALIRAZA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AHMED KHIMJI ALIRAZA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AHMED KHIMJI ALIRAZA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUGO VERRIESTLAAN 150; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56217780 (+32-56217780) 56217780 (+32-56217780)

Fax (fax): +32 (87) 791-27-59 +32 (87) 791-27-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AHMED KHIMJI ALIRAZA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AHMED KHIMJI ALIRAZA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AHMED KHIMJI ALIRAZA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AHMED KHIMJI ALIRAZA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AHMED KHIMJI ALIRAZA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AHMED KHIMJI ALIRAZA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AHMED KHIMJI ALIRAZA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AHMED KHIMJI ALIRAZA
Products information AHMED KHIMJI ALIRAZA

BTW identificatienummer (tax): BE02393615722
Ondernemingsnummer: 5384918212
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 269,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in AHMED KHIMJI ALIRAZA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maroquinerie and articles de voyage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AHMED KHIMJI ALIRAZA
(Get full report from official database of BE for AHMED KHIMJI ALIRAZA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AHMED KHIMJI ALIRAZA
Addition kinds of activities for AHMED KHIMJI ALIRAZA

356400. Blowers en fans | Blowers and fans
382302. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
738919. Metalen snijdiensten | Metal cutting services
24490304. Verzendkoffer, hout: wirebound | Shipping cases, wood: wirebound
27540300. Kalender- en kaartafdrukken, behalve zaken, gravure | Calendar and card printing, except business, gravure
80519902. Uitgebreide zorgfaciliteit | Extended care facility

Werken bij AHMED KHIMJI ALIRAZA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AHMED KHIMJI ALIRAZA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AHMED KHIMJI ALIRAZA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AHMED KHIMJI ALIRAZA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

  • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van AHMED KHIMJI ALIRAZA in sociale netwerken
Look for responds of AHMED KHIMJI ALIRAZA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AHMED KHIMJI ALIRAZA. Laat een reactie achter voor AHMED KHIMJI ALIRAZA. AHMED KHIMJI ALIRAZA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AHMED KHIMJI ALIRAZA. Leave a respond for AHMED KHIMJI ALIRAZA. AHMED KHIMJI ALIRAZA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AHMED KHIMJI ALIRAZA op de google maps. Adres en contacten AHMED KHIMJI ALIRAZA
Location of AHMED KHIMJI ALIRAZA on the google maps. Address and contacts of AHMED KHIMJI ALIRAZA

Andere gerelateerde bedrijven als come AHMED KHIMJI ALIRAZA AHMED KHIMJI ALIRAZA: Herbaut E | Essentielle (L') | Durez | SPORTHAL | L'AUBERGE DES AULNES

Other related companies as AHMED KHIMJI ALIRAZA: Herbaut E | Essentielle (L') | Durez | SPORTHAL | L'AUBERGE DES AULNES

AHMED KHIMJI ALIRAZA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AHMED KHIMJI ALIRAZA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02393615722. Het bedrijf AHMED KHIMJI ALIRAZA bevindt zich op het adres: HUGO VERRIESTLAAN 150; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 269,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Maroquinerie and articles de voyage. Producten gemaakt in AHMED KHIMJI ALIRAZA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AHMED KHIMJI ALIRAZA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AHMED KHIMJI ALIRAZA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AHMED KHIMJI ALIRAZA, openstaande posities, locatie van AHMED KHIMJI ALIRAZA op de kaart.

AHMED KHIMJI ALIRAZA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is AHMED KHIMJI ALIRAZA, company assigned to the tax number BE02393615722. The company AHMED KHIMJI ALIRAZA is located at the address: HUGO VERRIESTLAAN 150; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 269,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Maroquinerie and articles de voyage. Products created in AHMED KHIMJI ALIRAZA were not found.
The main activity of AHMED KHIMJI ALIRAZA is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AHMED KHIMJI ALIRAZA is not available. You also can look at reviews of AHMED KHIMJI ALIRAZA, open positions, location of AHMED KHIMJI ALIRAZA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AHMED KHIMJI ALIRAZA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AHMED KHIMJI ALIRAZA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AHMED KHIMJI ALIRAZA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AHMED KHIMJI ALIRAZA, employees, financial statistics.