FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV
Private companiesCoal Mining • FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV

Contactgegevens FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Brugsken 50, Internal Postal Box /1 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-76-08-33 32-37-76-08-33

Fax (fax): 32-37-66-05-70 32-37-66-05-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV
Products information FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV

BTW identificatienummer (tax): BE01487792968
Ondernemingsnummer: 4599945068
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV
(Get full report from official database of BE for FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV
Addition kinds of activities for FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV

124199. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
20460207. Afkortingen, maïsolie gebaseerd | Shortenings, corn oil based
23690300. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
39499904. Boksen apparatuur en benodigdheden, algemeen | Boxing equipment and supplies, general
39520203. Borstels, lucht, kunstenaars ' | Brushes, air, artists'
55419904. Benzine tankstations met supermarkten | Gasoline service stations with convenience stores

Werken bij FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

  • Constructeur lasser (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene/zwevezele zijn wij op zoek naar een constructeur-lasser. Je kan tiglassen en halfautomaatlassen. Je kan perfect plan lezen en een montage in elkaar steken van A tot Z. Ben jij de persoon die we zoeken?

  • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Secretary Plus Brussels

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

  • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

Zoek naar antwoorden van FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV. Laat een reactie achter voor FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV. FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV. Leave a respond for FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV. FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV op de google maps. Adres en contacten FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV
Location of FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV on the google maps. Address and contacts of FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV: FLDESPEGHEL TRANS NV | FE. DE WILDE | FILIP VAN EETVELDE | COCO ET CO | BUR. LA GESTION IMMEUBLES

Other related companies as FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV: FLDESPEGHEL TRANS NV | FE. DE WILDE | FILIP VAN EETVELDE | COCO ET CO | BUR. LA GESTION IMMEUBLES

FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487792968. Het bedrijf FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV bevindt zich op het adres: Brugsken 50, Internal Postal Box /1 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV, openstaande posities, locatie van FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV op de kaart.

FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV is a company, that was registered 1993 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV, company assigned to the tax number BE01487792968. The company FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV is located at the address: Brugsken 50, Internal Postal Box /1 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV were not found.
The main activity of FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV is not available. You also can look at reviews of FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV, open positions, location of FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVERBRUGGEN-DEBBAUT(VEREFFENING) NV, employees, financial statistics.