Deckers SA

Contactgegevens Deckers SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deckers SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deckers SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Battice 71; 4890; Thimister-Clermont (Thimister), België

Telefoon (phone): 087 44 59 59 (+32-087 44 59 59) 087 44 59 59 (+32-087 44 59 59)

Fax (fax): 087 44 55 44 (+32-087 44 55 44) 087 44 55 44 (+32-087 44 55 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deckers SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deckers SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deckers SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deckers SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deckers SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deckers SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deckers SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deckers SA
Products information Deckers SA

BTW identificatienummer (tax): BE07517089843
Ondernemingsnummer: 6058929443
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 224,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Hot air generators; Heating - Warm air; Automobiles & trucks - Washing equipment

Product categorie (product category): Maintenance and cleaning equipment Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deckers SA
(Get full report from official database of BE for Deckers SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deckers SA
Addition kinds of activities for Deckers SA

922202. Rechtsbijstand | Legal counsel
30810101. Verpakkingsmateriaal, kunststofplaat | Packing materials, plastics sheet
38290504. Ion kamers | Ion chambers
50720102. Noten (hardware) | Nuts (hardware)
59610401. Munten, postorder | Coins, mail order
61590100. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions

Werken bij Deckers SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deckers SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deckers SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deckers SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • ORDERPICKER VASTE NACHT (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde orderpickers die in het magazijn aan de slag kunnen. Op basis van een bestelbon ga je de correcte zaken ophalen op locatie uit het magazijn en maak je ze klaar voor verzending. Je zal ingezet worden in de vaste nachtploeg. Het regime loopt van zondag- tem donderdagnacht, te starten om 22u tot 6u.

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Logistiek bediende - Expeditie (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Mol, zijn wij op zoek naar een logistiek bediende expeditie Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Verzorgen van de verzending en het opmaken van de transit-, import-, exportdocumenten • Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers • Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers • Onderhouden van contacten met het douanekantooren externe leveranciers • Ontvangen van douaniers • Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting • Stockcontroles uitvoeren

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Jobstudent bakkerij (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Diest zijn wij nog op zoek naar een verkoper/verkoopster. Dit onder het statuut van flexi-job of jobstudent

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

Zoek naar antwoorden van Deckers SA in sociale netwerken
Look for responds of Deckers SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deckers SA. Laat een reactie achter voor Deckers SA. Deckers SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deckers SA. Leave a respond for Deckers SA. Deckers SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deckers SA op de google maps. Adres en contacten Deckers SA
Location of Deckers SA on the google maps. Address and contacts of Deckers SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Deckers SA Deckers SA: Vanrobaeys Patrick | DE SCHEEMAEKER EN CIE | AVANCE | LUC DE SCHOENMAEKER | BELLOY & ZN BVBA

Other related companies as Deckers SA: Vanrobaeys Patrick | DE SCHEEMAEKER EN CIE | AVANCE | LUC DE SCHOENMAEKER | BELLOY & ZN BVBA

Deckers SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deckers SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07517089843. Het bedrijf Deckers SA bevindt zich op het adres: Route de Battice 71; 4890; Thimister-Clermont (Thimister). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 224,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maintenance and cleaning equipment Industrial. Lijst met producten zijn Hot air generators; Heating - Warm air; Automobiles & trucks - Washing equipment.
De hoofdactiviteit van Deckers SA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deckers SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deckers SA, openstaande posities, locatie van Deckers SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deckers SA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deckers SA, company assigned to the tax number BE07517089843. The company Deckers SA is located at the address: Route de Battice 71; 4890; Thimister-Clermont (Thimister). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 224,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maintenance and cleaning equipment Industrial. List of products are Hot air generators; Heating - Warm air; Automobiles & trucks - Washing equipment.
The main activity of Deckers SA is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Deckers SA is not available. You also can look at reviews of Deckers SA, open positions, location of Deckers SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deckers SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deckers SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deckers SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deckers SA, employees, financial statistics.