Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.
Private companiesTextile Mill Products • Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.

Contactgegevens Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Charles Bernaerts 8 1180 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.
Products information Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE03298065185
Ondernemingsnummer: 4414001464
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 255,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Mail order business

Product categorie (product category): Mail Order Business

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.

20769904. Oiticica olie | Oiticica oil
27540600. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
28730103. Watervrije ammoniak | Anhydrous ammonia
32910801. Diamant poeder | Diamond powder
72990902. Kostuumverhuur | Dress suit rental
79410103. Voetbalclub | Football club

Werken bij Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

Zoek naar antwoorden van Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.. Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.. Leave a respond for Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.. Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.
Location of Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.: FILIP VANDENBOSSCHE | CO WARE | DE KINDERVRIEND | PIERRE LEGAT | VDAB

Other related companies as Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L.: FILIP VANDENBOSSCHE | CO WARE | DE KINDERVRIEND | PIERRE LEGAT | VDAB

Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298065185. Het bedrijf Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Charles Bernaerts 8 1180 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 255,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mail Order Business. Lijst met producten zijn Mail order business.
De hoofdactiviteit van Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L., company assigned to the tax number BE03298065185. The company Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. is located at the address: Rue Charles Bernaerts 8 1180 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 255,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mail Order Business. List of products are Mail order business.
The main activity of Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L., open positions, location of Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Laboratoires Fenioux (Benelux) S.P.R.L., employees, financial statistics.