GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL
Private companiesAgricultural Services • GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL

Contactgegevens GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Hurtrie 42; 7600; P茅ruwelz, België

Telefoon (phone): 069 77 50 48 (+32-069 77 50 48) 069 77 50 48 (+32-069 77 50 48)

Fax (fax): +32 (82) 142-41-48 +32 (82) 142-41-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL
Products information GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04854827880
Ondernemingsnummer: 9490783691
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 783,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL
Addition kinds of activities for GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL

6351. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
145999. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
508203. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
17990208. Isolatie van leidingen en ketels | Insulation of pipes and boilers
28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
36430105. Sokken, elektrisch | Sockets, electric
37280503. Doelstellingen, aanhangwagen type: vliegtuig | Targets, trailer type: aircraft
51599905. hops | Hops
72999910. Cadeauverpakkingsdiensten | Gift wrapping services

Werken bij GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch coördinator (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Monteerder regio Aalst tijdelijk - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een Monteerder (m/v) in dagwerk. Dit is een tijdelijke opdracht tot en met eind december 2018. Een greep uit je takenpakket: Je werkt zelfstandig en in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren Je ontvangt het materiaal dat door de magazijniers wordt gebracht. Je interpreteert en controleert de materiaallijst, schikt het materiaal en beheert persoonlijk de magazijnbonnen voor uitneming, teruggave of schrapping van materiaal Je staat in voor de uitvoering van de montage van toestellen en assemblages in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole en volgens het werkplan beschreven in het routingboek - Je voert het werkorder zelfstandig uit en rapporteert moeilijkheden, fouten of onduidelijkheden aan de Productie-manager Je zorgt voor het inpakken van de gemonteerde toestellen/assemblages

  • Inpakker (M/V) | Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een aantal inpakkers. U taak bestaat eruit om zowel materialen te sorteren als deze in te pakken. Dit takenpakket kan variëren.

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

Zoek naar antwoorden van GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL. GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL. Leave a respond for GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL. GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL
Location of GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL: BAKKERIJ CROISSY | HARAS BALSAMINES | CARROSSERIE GOUBERT | COLMAN | H & W VERSPANINGSTECHNIEK

Other related companies as GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL: BAKKERIJ CROISSY | HARAS BALSAMINES | CARROSSERIE GOUBERT | COLMAN | H & W VERSPANINGSTECHNIEK

GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04854827880. Het bedrijf GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Hurtrie 42; 7600; P茅ruwelz. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 783,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL op de kaart.

GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE04854827880. The company GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL is located at the address: Rue de la Hurtrie 42; 7600; P茅ruwelz. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 783,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile-body repair. Products created in GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL were not found.
The main activity of GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL, open positions, location of GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR DENIS MOREELS & Fils SPRL, employees, financial statistics.