Carlu Autobedrijf BVBA

Contactgegevens Carlu Autobedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carlu Autobedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carlu Autobedrijf BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentstraat 239; 8770; Ingelmunster, België

Telefoon (phone): 056 66 69 07 (+32-056 66 69 07) 056 66 69 07 (+32-056 66 69 07)

Fax (fax): 056 66 68 11 (+32-056 66 68 11) 056 66 68 11 (+32-056 66 68 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carlu Autobedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carlu Autobedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carlu Autobedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carlu Autobedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carlu Autobedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carlu Autobedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carlu Autobedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carlu Autobedrijf BVBA
Products information Carlu Autobedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06609893798
Ondernemingsnummer: 3518066406
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Automobile-body repair; Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carlu Autobedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Carlu Autobedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carlu Autobedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Carlu Autobedrijf BVBA

35360000. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
36510122. Tape recorders: cassette, cartridge of spoel: huishoudelijk gebruik | Tape recorders: cassette, cartridge or reel: household use
39310501. Klokken (muziekinstrumenten) | Bells (musical instruments)
39499911. skateboards | Skateboards
72990802. Stikken, aangepast | Stitching, custom
73891008. Betaal telefoonnetwerk | Pay telephone network
83610301. Doven of blind huis | Deaf or blind home

Werken bij Carlu Autobedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carlu Autobedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carlu Autobedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carlu Autobedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

    Regio: KWAREMONT

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Carlu Autobedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Carlu Autobedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carlu Autobedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Carlu Autobedrijf BVBA. Carlu Autobedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carlu Autobedrijf BVBA. Leave a respond for Carlu Autobedrijf BVBA. Carlu Autobedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carlu Autobedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Carlu Autobedrijf BVBA
Location of Carlu Autobedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Carlu Autobedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Carlu Autobedrijf BVBA Carlu Autobedrijf BVBA: Dammans N | FA. BUYSSE H. & R. | A.C.T. TRADING | JACQUES LEGRAND | BUREAU STEFANI

Other related companies as Carlu Autobedrijf BVBA: Dammans N | FA. BUYSSE H. & R. | A.C.T. TRADING | JACQUES LEGRAND | BUREAU STEFANI

Carlu Autobedrijf BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carlu Autobedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06609893798. Het bedrijf Carlu Autobedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Gentstraat 239; 8770; Ingelmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 297,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Automobile-body repair; Garages.
De hoofdactiviteit van Carlu Autobedrijf BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carlu Autobedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carlu Autobedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Carlu Autobedrijf BVBA op de kaart.

Carlu Autobedrijf BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carlu Autobedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE06609893798. The company Carlu Autobedrijf BVBA is located at the address: Gentstraat 239; 8770; Ingelmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 297,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Automobile-body repair; Garages.
The main activity of Carlu Autobedrijf BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Carlu Autobedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Carlu Autobedrijf BVBA, open positions, location of Carlu Autobedrijf BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carlu Autobedrijf BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carlu Autobedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carlu Autobedrijf BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carlu Autobedrijf BVBA, employees, financial statistics.