J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg

Contactgegevens J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Collegebaan 2D; 9090; Melle, België

Telefoon (phone): 09 272 72 10; 09 727 72 10 (+32-09 272 72 10; 09 727 72 10) 09 272 72 10; 09 727 72 10 (+32-09 272 72 10; 09 727 72 10)

Fax (fax): 09 272 72 30 (+32-09 272 72 30) 09 272 72 30 (+32-09 272 72 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg
Products information J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg

BTW identificatienummer (tax): BE09183990478
Ondernemingsnummer: 6158081054
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auditors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg
(Get full report from official database of BE for J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg
Addition kinds of activities for J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg

823100. bibliotheken | Libraries
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing
50859914. Tanks, onder druk | Tanks, pressurized
51420202. Vleespastei, bevroren | Meat pies, frozen

Werken bij J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

  • Gemotiveerde huishoudhulpen (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JVS SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezocht! Gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Bornem - Puurs - Willebroek.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg in sociale netwerken
Look for responds of J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg. Laat een reactie achter voor J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg. J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg. Leave a respond for J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg. J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg op de google maps. Adres en contacten J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg
Location of J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg on the google maps. Address and contacts of J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg

Andere gerelateerde bedrijven als come J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg: EROTIC DISCOUNT CENTRE | CARROSSERIE DE KNUDT | P&V | MATHIEU MONIQUE PHARMACIE | MARIA UERLINGS WILHERMINE

Other related companies as J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg: EROTIC DISCOUNT CENTRE | CARROSSERIE DE KNUDT | P&V | MATHIEU MONIQUE PHARMACIE | MARIA UERLINGS WILHERMINE

J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09183990478. Het bedrijf J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg bevindt zich op het adres: Collegebaan 2D; 9090; Melle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Auditors. Producten gemaakt in J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg, openstaande posities, locatie van J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg op de kaart.

J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg, company assigned to the tax number BE09183990478. The company J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg is located at the address: Collegebaan 2D; 9090; Melle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Auditors. Products created in J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg were not found.
The main activity of J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg is not available. You also can look at reviews of J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg, open positions, location of J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.W.B. Bedrijfsrevisoren Burg, employees, financial statistics.