A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR
Private companiesChemicals and Allied Products • A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR

Contactgegevens A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Ooststatiestraat 250,2550, België

Telefoon (phone): 03 458 33 38; 0475 57 99 37 03 458 33 38; 0475 57 99 37

Fax (fax): 03 458 33 38 03 458 33 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR
Products information A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR

BTW identificatienummer (tax): BE05653808593
Ondernemingsnummer: 6867523193
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR
(Get full report from official database of BE for A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR
Addition kinds of activities for A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR

20320304. Kippenbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken broth: packaged in cans, jars, etc.
31490100. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
34699912. Drukkokers, gestempeld of getrokken metaal | Pressure cookers, stamped or drawn metal
39499914. Atletische apparatuur voor baan en veld | Track and field athletic equipment
39990304. Veren, verven, behalve struisvogel | Feathers, dyeing, except ostrich
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand

Werken bij A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJKE BEDIENDE OPLEIDINGEN TOT APRIL 2019 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een bediende voor het intern opleidingscentrum van het bedrijf. Je staat in voor het administratieve en organisatorische luik van opleidingen voor heftrucks, reachtrucks, hoogwerker,.. Concreet bestaat je takenpakket uit: – Opmaken van opleidingsdossiers – Bijhouden van gegevens over opleidingen voor de facturatie nadien – Opmaken van attesten en deze versturen naar de klanten – Ontvangen van cursisten en organiseren van de lunch

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 20 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Bertem. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR in sociale netwerken
Look for responds of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. Laat een reactie achter voor A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. Leave a respond for A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR op de google maps. Adres en contacten A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR
Location of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR on the google maps. Address and contacts of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR: De Clercq P | Square Circle BVBA | Kindervriend (De) VZW | Gebroeders Goddeeris N.V. | WTCM Oppervlaktebehandeling

Other related companies as A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR: De Clercq P | Square Circle BVBA | Kindervriend (De) VZW | Gebroeders Goddeeris N.V. | WTCM Oppervlaktebehandeling

A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05653808593. Het bedrijf A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR bevindt zich op het adres: Ooststatiestraat 250,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, openstaande posities, locatie van A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR is a company, that was registered 2005 in Kontich region, Belgium. Full name of company is A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, company assigned to the tax number BE05653808593. The company A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR is located at the address: Ooststatiestraat 250,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR were not found.
The main activity of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR is not available. You also can look at reviews of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, open positions, location of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, employees, financial statistics.