A.M.S. Sambreville

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • A.M.S. Sambreville
Private companiesCoal Mining • A.M.S. Sambreville

Contactgegevens A.M.S. Sambreville: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M.S. Sambreville: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M.S. Sambreville

Regio (region): Sambreville (Falisolle), België

Adres (address): Rue des Combattants 34,5060, België

Telefoon (phone): 071 77 07 06 071 77 07 06

Fax (fax): 071 77 07 06 071 77 07 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M.S. Sambreville: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M.S. Sambreville"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M.S. Sambreville"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M.S. Sambreville, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M.S. Sambreville. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M.S. Sambreville, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M.S. Sambreville. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M.S. Sambreville
Products information A.M.S. Sambreville

BTW identificatienummer (tax): BE05362670898
Ondernemingsnummer: 3618865966
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.M.S. Sambreville zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M.S. Sambreville
(Get full report from official database of BE for A.M.S. Sambreville)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M.S. Sambreville
Addition kinds of activities for A.M.S. Sambreville

4785. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
091301. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
32950108. Steatiet, gemalen of anderszins behandeld | Steatite, ground or otherwise treated
33399908. Germanium raffinage (primair) | Germanium refining (primary)
34430209. Warmtewisselaars: koelers (na, inter), condensatoren, enz. | Heat exchangers: coolers (after, inter), condensers, etc.
34999904. Autostoel kaders, metaal | Automobile seat frames, metal
35899908. Servicemachines, met uitzondering van stomerij, wasgoed: muntstuk. | Servicing machines, except dry cleaning, laundry: coin-oper.

Werken bij A.M.S. Sambreville: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M.S. Sambreville: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M.S. Sambreville. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M.S. Sambreville. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • Liftmonteur regio Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Installatiemonteur tekent voor een gevarieerd takenpakket. Hieronder vind je een overzicht: installeren van liften van A-Z plaatsen en onderhouden van liftinstallaties roltrappen en automatische deuren zowel elektrisch mechanisch als hydraulisch revisie en ombouwen van alle merken liften assistentie bij keuringen storingen oplossen reparaties uitvoeren contacten met klantenrelaties onderhouden

  • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

  • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van A.M.S. Sambreville in sociale netwerken
Look for responds of A.M.S. Sambreville in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M.S. Sambreville. Laat een reactie achter voor A.M.S. Sambreville. A.M.S. Sambreville bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M.S. Sambreville. Leave a respond for A.M.S. Sambreville. A.M.S. Sambreville on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M.S. Sambreville op de google maps. Adres en contacten A.M.S. Sambreville
Location of A.M.S. Sambreville on the google maps. Address and contacts of A.M.S. Sambreville

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M.S. Sambreville A.M.S. Sambreville: Blue House BVBA | B.M.C. BVBA | El Monte | Iudica, Melanie | Bounameaux sprl

Other related companies as A.M.S. Sambreville: Blue House BVBA | B.M.C. BVBA | El Monte | Iudica, Melanie | Bounameaux sprl

A.M.S. Sambreville is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Sambreville (Falisolle), België. De volledige naam van het bedrijf is A.M.S. Sambreville, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05362670898. Het bedrijf A.M.S. Sambreville bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 34,5060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.M.S. Sambreville zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.M.S. Sambreville is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M.S. Sambreville is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M.S. Sambreville, openstaande posities, locatie van A.M.S. Sambreville op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.M.S. Sambreville is a company, that was registered 1999 in Sambreville (Falisolle) region, Belgium. Full name of company is A.M.S. Sambreville, company assigned to the tax number BE05362670898. The company A.M.S. Sambreville is located at the address: Rue des Combattants 34,5060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.M.S. Sambreville were not found.
The main activity of A.M.S. Sambreville is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M.S. Sambreville is not available. You also can look at reviews of A.M.S. Sambreville, open positions, location of A.M.S. Sambreville on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M.S. Sambreville, Sambreville (Falisolle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M.S. Sambreville, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M.S. Sambreville, Sambreville (Falisolle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M.S. Sambreville, employees, financial statistics.