ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC

Contactgegevens ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): César Franckstraat 44A,1050, België

Telefoon (phone): +32 (64) 475-91-41 +32 (64) 475-91-41

Fax (fax): 02 218 24 88 02 218 24 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC
Products information ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC

BTW identificatienummer (tax): BE04547485351
Ondernemingsnummer: 1722625732
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC
(Get full report from official database of BE for ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC
Addition kinds of activities for ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC

2752. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
508299. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
508403. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
14290102. Gabbro, verpletterd en gebroken-steengroeven | Gabbro, crushed and broken-quarrying
16290111. Pier constructie | Pier construction
23690400. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
50650203. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations
87480101. Testontwikkeling en evaluatiedienst | Test development and evaluation service

Werken bij ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Hasselt) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

  • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC in sociale netwerken
Look for responds of ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC. Laat een reactie achter voor ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC. ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC. Leave a respond for ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC. ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC op de google maps. Adres en contacten ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC
Location of ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC on the google maps. Address and contacts of ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC: BRULL J | GHILLEMYN | Electrofroid | VAN GILS ANDRE & JAN | VERBAENDERT (ALGEMENE MARMERWERKEN)

Other related companies as ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC: BRULL J | GHILLEMYN | Electrofroid | VAN GILS ANDRE & JAN | VERBAENDERT (ALGEMENE MARMERWERKEN)

ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04547485351. Het bedrijf ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC bevindt zich op het adres: César Franckstraat 44A,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC, openstaande posities, locatie van ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC is a company, that was registered 1988 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC, company assigned to the tax number BE04547485351. The company ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC is located at the address: César Franckstraat 44A,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC were not found.
The main activity of ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC is not available. You also can look at reviews of ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC, open positions, location of ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSOC. DES GRANDS VOYAGEURS SC, employees, financial statistics.