AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Contactgegevens AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Regio (region): Rotselaar, België

Adres (address): Wingepark 29,3110, België

Telefoon (phone): 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50

Fax (fax): 016 44 82 53 016 44 82 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
Products information AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

BTW identificatienummer (tax): BE08260314941
Ondernemingsnummer: 9546539306
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 435,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
(Get full report from official database of BE for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
Addition kinds of activities for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
38420501. Bandages: plastic, muslin, gips van parijs, enz. | Bandages: plastic, muslin, plaster of paris, etc.
50210103. Kerkbanken | Church pews
82449901. Business College of School | Business college or school
86119904. Junior Kamer van Koophandel | Junior chamber of commerce

Werken bij AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • Poederlakker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN ZORG - VERPLEGING voor weekendwerk (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Compostela

    Type: Studentenjob

    Voor de weekends zijn we nog op zoek naar gemotiveerde jobstudenten verzorging / verpleging. Samen met de andere leden van het zorgteam staat u in voor de verzorging en begeleiding van de bewoners van het woonzorgcentrum.

  • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • telecomtechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ABSOTECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jobaanbieding als telecomtechnieker op zelfstandige basis. Bent u de kandidaat die wij zoeken? Absotech bvba is een jong bedrijf dat sinds 2010 technische interventies uitvoert in onderaanneming van Proximus. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker op zelfstandige basis die de Vlaamse rand rond Brussel kan bedienen. De job bestaat in het uitvoeren van technische installaties voor telefoon, internet en digitale tv bij Proximus klanten alsook het verhelpen van storingen op de telecominstallaties. Het profiel dat wij zoeken heeft een basiskennis elektriciteit en computer en dient in het bezit te zijn van een B-rijbewijs. U moet een BTW-nummer hebben of bereid zijn er één aan te vragen. Het is eveneens belangrijk om autonoom te kunnen werken en werkinstructies te volgen. De geschikte medewerker moet tot slot flexibel, klantgericht en sociaalvaardig zijn, vereiste talenkennis: frans en nederlands. Indien u interesse heeft in deze vacature, dient u eerst deel te nemen aan een screening. Indien u slaagt voor deze screening, kunt u starten aan de opleiding. Bent u de kandidaat die wij zoeken, gelieve dan uw cv met korte motivatie te bezorgen aan Absotech bvba Patrick Van Pestel E-mail: [email protected] Voor extra informatie en ondersteuning bij het opstarten van een zelfstandige activiteit kan u ook bij VDAB terecht, zie http://vdab.be/werkinzicht/zelfstandige.shtml er zijn nu ook ondersteunende maatregelen voor werklozen die een eigen zaak willen starten, meer info: http://www.maakwerkvanjezaak.be/ Bent u 50+? Dan kan u hier ook veel nuttige informatie vinden: http://www.neosvzw.be/page?orl=10171&ssn=&lng=1&pge=4948

Zoek naar antwoorden van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING in sociale netwerken
Look for responds of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Laat een reactie achter voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Leave a respond for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING op de google maps. Adres en contacten AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
Location of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING on the google maps. Address and contacts of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Andere gerelateerde bedrijven als come AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: CORUS BUILDING SYSTEMS NV | Dyna Seal BVBA | FMP NV | Deckers Bouwmaterialen NV | Motorhomes, Mobilhomes & Campingcars bvba

Other related companies as AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: CORUS BUILDING SYSTEMS NV | Dyna Seal BVBA | FMP NV | Deckers Bouwmaterialen NV | Motorhomes, Mobilhomes & Campingcars bvba

AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Rotselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08260314941. Het bedrijf AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING bevindt zich op het adres: Wingepark 29,3110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 435,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, openstaande posities, locatie van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is a company, that was registered 2017 in Rotselaar region, Belgium. Full name of company is AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, company assigned to the tax number BE08260314941. The company AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is located at the address: Wingepark 29,3110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 435,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING were not found.
The main activity of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is not available. You also can look at reviews of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, open positions, location of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, Rotselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, Rotselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, employees, financial statistics.