ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL
Private companiesJustice, Public Order and Safety • ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL

Contactgegevens ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Pagodenlaan 134,1020, België

Telefoon (phone): 02 242 93 99 02 242 93 99

Fax (fax): 02 242 13 03 02 242 13 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL
Products information ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05078399658
Ondernemingsnummer: 9149658203
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 833,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL
(Get full report from official database of BE for ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL
Addition kinds of activities for ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL

203701. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
421499. Lokale vrachtwagens met opslag, nec | Local trucking with storage, nec
20410108. Gierstmeel | Millet flour
22730200. Matten en mat | Mats and matting
26750402. Ei cartons, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Egg cartons, die-cut: made from purchased materials
28359902. Bloedderivaat diagnostische middelen | Blood derivative diagnostic agents
36690102. Brandalarmapparaat, elektrisch | Fire alarm apparatus, electric
59619922. Speelgoed en spelletjes (inclusief poppen en modellen), postorder | Toys and games (including dolls and models), mail order
87420303. Merchandising consultant | Merchandising consultant

Werken bij ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • Magazijnmedewerker/werkplaatsverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lokeren zijn we op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker. Het doel van de functie is voornamelijk de verwerking van de binnenkomende- en uitgaande goederen vast te leggen volgens de vastgelegde instructies.

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • Account manager IT - Direct vast contract! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Vaste Job

    Als commercieel  administratief bediende binnendienst heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je contacteert bestaande en nieuwe klanten actief en probeert diverse services aan te bieden. Vervolgens komt hier ook een deel telefonische prospectie aan bod en volg je zelf de bestellingen en offertes op van A tot Z. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in administratie en volg je diverse orders op. Mede door je commerciële skills heb je invloed op algemene sales en aftersales en behoudt je een belangrijk contact met klanten.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE OLD BILL PUB

    Type: Flexijob

    We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL. Laat een reactie achter voor ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL. ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL. Leave a respond for ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL. ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL op de google maps. Adres en contacten ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL
Location of ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL on the google maps. Address and contacts of ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL: Gandagas Company nv | Feyen Frederic | PNS NV | BluesWeb.org | Lelubre Sylvie

Other related companies as ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL: Gandagas Company nv | Feyen Frederic | PNS NV | BluesWeb.org | Lelubre Sylvie

ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05078399658. Het bedrijf ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL bevindt zich op het adres: Pagodenlaan 134,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 833,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL, openstaande posities, locatie van ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL is a company, that was registered 2015 in Brussel region, Belgium. Full name of company is ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL, company assigned to the tax number BE05078399658. The company ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL is located at the address: Pagodenlaan 134,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 833,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL were not found.
The main activity of ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL is not available. You also can look at reviews of ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL, open positions, location of ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSIST SERVICE IMMOBILIER SPRL, employees, financial statistics.