ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD
Private companiesFood Stores • ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD

Contactgegevens ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Jozef Kluyskensstraat 2,9000, België

Telefoon (phone): 09 266 08 00; 09 266 08 35; 09 268 08 00 09 266 08 00; 09 266 08 35; 09 268 08 00

Fax (fax): +32 (69) 394-20-92 +32 (69) 394-20-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD
Products information ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD

BTW identificatienummer (tax): BE01770141601
Ondernemingsnummer: 9210906982
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD
(Get full report from official database of BE for ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD
Addition kinds of activities for ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD

148199. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
354199. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
24480301. Skids, wood | Skids, wood
27210101. Stripboeken: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Comic books: publishing only, not printed on site
35469901. Cartridge-geactiveerde handgereedschap | Cartridge-activated hand power tools
36610102. Communicatie hoofddeksel, telefoon | Communication headgear, telephone
38610315. Stands, camera en projector | Stands, camera and projector
48339901. Televisie vertaler station | Television translator station
86410504. Huurdervereniging | Tenant association

Werken bij ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD in sociale netwerken
Look for responds of ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD. Laat een reactie achter voor ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD. ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD. Leave a respond for ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD. ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD op de google maps. Adres en contacten ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD
Location of ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD on the google maps. Address and contacts of ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD: Van Winckel | Ciel-Sage | De Ceuster NV | Vitalo Plastics N.V. | Ramdesign

Other related companies as ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD: Van Winckel | Ciel-Sage | De Ceuster NV | Vitalo Plastics N.V. | Ramdesign

ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01770141601. Het bedrijf ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD bevindt zich op het adres: Jozef Kluyskensstraat 2,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 715,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD, openstaande posities, locatie van ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD is a company, that was registered 2014 in Gent region, Belgium. Full name of company is ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD, company assigned to the tax number BE01770141601. The company ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD is located at the address: Jozef Kluyskensstraat 2,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 715,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD were not found.
The main activity of ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD is not available. You also can look at reviews of ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD, open positions, location of ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCHITECTUUR, AUDIOVISUELE EN BEELDENDE KUNST ACAD, employees, financial statistics.