ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE
Private companiesNondepository Credit Institutions • ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE

Contactgegevens ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE

Regio (region): Zandhoven (Pulle), België

Adres (address): Keulsebaan 55A,2243, België

Telefoon (phone): 03 464 06 91; 0475 24 31 05 03 464 06 91; 0475 24 31 05

Fax (fax): 03 464 06 91 03 464 06 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE
Products information ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE

BTW identificatienummer (tax): BE03031372070
Ondernemingsnummer: 7220184326
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE
(Get full report from official database of BE for ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE
Addition kinds of activities for ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE

4925. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
515900. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
799100. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
01339902. Suikerriet boerderij | Sugarcane farm
17999941. Beschermende voeringinstallatie, ondergronds (riolering, enz.) | Protective lining installation, underground (sewage, etc.)
39110109. Rozenkransen of andere kleine religieuze artikelen, edelmetaal | Rosaries or other small religious articles, precious metal
51370300. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
79991101. Handwerk instructies | Arts and crafts instruction

Werken bij ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

  • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulp Meeuwen-Gruitrode (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

Zoek naar antwoorden van ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE in sociale netwerken
Look for responds of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. Laat een reactie achter voor ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. Leave a respond for ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE op de google maps. Adres en contacten ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE
Location of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE on the google maps. Address and contacts of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE: Vyncke Diederik BVBA | G.T.C. NV | Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Minder-Validen | Intergarden Import N.V. | Kamer van Koophandel en Nijverheid Antwerpen V.Z.W.

Other related companies as ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE: Vyncke Diederik BVBA | G.T.C. NV | Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Minder-Validen | Intergarden Import N.V. | Kamer van Koophandel en Nijverheid Antwerpen V.Z.W.

ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Zandhoven (Pulle), België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03031372070. Het bedrijf ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE bevindt zich op het adres: Keulsebaan 55A,2243. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, openstaande posities, locatie van ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE is a company, that was registered 1985 in Zandhoven (Pulle) region, Belgium. Full name of company is ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, company assigned to the tax number BE03031372070. The company ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE is located at the address: Keulsebaan 55A,2243. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE were not found.
The main activity of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE is not available. You also can look at reviews of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, open positions, location of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, Zandhoven (Pulle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, Zandhoven (Pulle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, employees, financial statistics.