Holiday Inn Gent Expo

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Holiday Inn Gent Expo
Private companiesTransportation Services • Holiday Inn Gent Expo

Contactgegevens Holiday Inn Gent Expo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Holiday Inn Gent Expo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Holiday Inn Gent Expo

Regio (region): St. Denijs Westrem B-9051 - BE, België

Adres (address): Maaltekouter 3, België

Telefoon (phone): +32 092202424 +32 092202424

Fax (fax): +32 092226622 +32 092226622

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Holiday Inn Gent Expo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Holiday Inn Gent Expo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Holiday Inn Gent Expo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Holiday Inn Gent Expo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Holiday Inn Gent Expo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Holiday Inn Gent Expo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Holiday Inn Gent Expo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Holiday Inn Gent Expo
Products information Holiday Inn Gent Expo

BTW identificatienummer (tax): BE03228576660
Ondernemingsnummer: 1965972900
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Holiday Inn Gent Expo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Holiday Inn Gent Expo
(Get full report from official database of BE for Holiday Inn Gent Expo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Holiday Inn Gent Expo
Addition kinds of activities for Holiday Inn Gent Expo

0831. Bosproducten | Forest products
50880307. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
70110402. Motor Inn | Motor inn
79299908. Zingende telegram service | Singing telegram service
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction

Werken bij Holiday Inn Gent Expo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Holiday Inn Gent Expo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Holiday Inn Gent Expo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Holiday Inn Gent Expo. Looking for open vacancies in other companies

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Okegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OKEGEM)

    Regio: OKEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Jobstudent bouwkunde (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • TEKENAAR CIVIELE BOUWKUNDE (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Industrial Engineering Support

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het ontwerpen , controleren en aanpassen van 3D BIM modellen. Je maakt uitvoerings, liggings, opmeetings en as-built plannen en dokumenten van beton, bekisting en wapening. U gebruikt hiervoor Autocad 2016 , Strakon en /of Revit

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Holiday Inn Gent Expo in sociale netwerken
Look for responds of Holiday Inn Gent Expo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Holiday Inn Gent Expo. Laat een reactie achter voor Holiday Inn Gent Expo. Holiday Inn Gent Expo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Holiday Inn Gent Expo. Leave a respond for Holiday Inn Gent Expo. Holiday Inn Gent Expo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Holiday Inn Gent Expo op de google maps. Adres en contacten Holiday Inn Gent Expo
Location of Holiday Inn Gent Expo on the google maps. Address and contacts of Holiday Inn Gent Expo

Andere gerelateerde bedrijven als come Holiday Inn Gent Expo Holiday Inn Gent Expo: Devaux A | Janssens en Janssens BVBA | Helico BVBA | Design by H. | aureus-financials

Other related companies as Holiday Inn Gent Expo: Devaux A | Janssens en Janssens BVBA | Helico BVBA | Design by H. | aureus-financials

Holiday Inn Gent Expo is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio St. Denijs Westrem B-9051 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Holiday Inn Gent Expo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03228576660. Het bedrijf Holiday Inn Gent Expo bevindt zich op het adres: Maaltekouter 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Holiday Inn Gent Expo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Holiday Inn Gent Expo is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Holiday Inn Gent Expo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Holiday Inn Gent Expo, openstaande posities, locatie van Holiday Inn Gent Expo op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Holiday Inn Gent Expo is a company, that was registered 2007 in St. Denijs Westrem B-9051 - BE region, Belgium. Full name of company is Holiday Inn Gent Expo, company assigned to the tax number BE03228576660. The company Holiday Inn Gent Expo is located at the address: Maaltekouter 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Holiday Inn Gent Expo were not found.
The main activity of Holiday Inn Gent Expo is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Holiday Inn Gent Expo is not available. You also can look at reviews of Holiday Inn Gent Expo, open positions, location of Holiday Inn Gent Expo on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Holiday Inn Gent Expo, St. Denijs Westrem B-9051 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Holiday Inn Gent Expo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Holiday Inn Gent Expo, St. Denijs Westrem B-9051 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Holiday Inn Gent Expo, employees, financial statistics.