ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS

Contactgegevens ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS

Regio (region): BRAINE-L ALLEUD, 1420 - BE, België

Adres (address): av du bouvreuil 14, België

Telefoon (phone): 0486671213 0486671213

Fax (fax): +32 (10) 128-48-43 +32 (10) 128-48-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS
Products information ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS

BTW identificatienummer (tax): BE06185821533
Ondernemingsnummer: 8499267578
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS
(Get full report from official database of BE for ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS
Addition kinds of activities for ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS

1761. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
01750000. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
28650319. resorcinol | Resorcinol
32730000. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
33569900. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
35520101. Stralende machines, textiel | Beaming machines, textile
36310101. Convectie ovens, inclusief draagbare: huishoudelijke | Convection ovens, including portable: household
50210107. Openbare bouwmeubels, nec | Public building furniture, nec
50820305. ladders | Ladders
79991603. Toeristengids | Tourist guide

Werken bij ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • WERKVOORBEREIDER / OFFERTEMAKER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

     je staat in voor de werkvoorbereiding  je maakt offertes op voor verspaningswerken en walsen  je hebt telefonisch contact met klanten

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

Zoek naar antwoorden van ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS in sociale netwerken
Look for responds of ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS. Laat een reactie achter voor ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS. ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS. Leave a respond for ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS. ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS op de google maps. Adres en contacten ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS
Location of ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS on the google maps. Address and contacts of ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS

Andere gerelateerde bedrijven als come ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS: Ceremonies AAAC | Alternative Office | IPEPS | Alfatex Klittenband N.V. | Ardia N.V.

Other related companies as ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS: Ceremonies AAAC | Alternative Office | IPEPS | Alfatex Klittenband N.V. | Ardia N.V.

ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio BRAINE-L ALLEUD, 1420 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06185821533. Het bedrijf ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS bevindt zich op het adres: av du bouvreuil 14. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS, openstaande posities, locatie van ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS is a company, that was registered 1997 in BRAINE-L ALLEUD, 1420 - BE region, Belgium. Full name of company is ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS, company assigned to the tax number BE06185821533. The company ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS is located at the address: av du bouvreuil 14. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 506,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS were not found.
The main activity of ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS is not available. You also can look at reviews of ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS, open positions, location of ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS, BRAINE-L ALLEUD, 1420 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS, BRAINE-L ALLEUD, 1420 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASBL PENA MADRIDISTA DE BRUSELAS, employees, financial statistics.