ACCAUTOPARTS NAMUR SA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • ACCAUTOPARTS NAMUR SA
Private companiesPrimary Metal Industries • ACCAUTOPARTS NAMUR SA

Contactgegevens ACCAUTOPARTS NAMUR SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCAUTOPARTS NAMUR SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCAUTOPARTS NAMUR SA

Regio (region): JAMBES, BELGIUM 5100 - BE, België

Adres (address): AVENUE PRINCE DE LIEGE, 96, België

Telefoon (phone): 081/30 18 46 081/30 18 46

Fax (fax): 081/ 31 07 40 081/ 31 07 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCAUTOPARTS NAMUR SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCAUTOPARTS NAMUR SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCAUTOPARTS NAMUR SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCAUTOPARTS NAMUR SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCAUTOPARTS NAMUR SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCAUTOPARTS NAMUR SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCAUTOPARTS NAMUR SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCAUTOPARTS NAMUR SA
Products information ACCAUTOPARTS NAMUR SA

BTW identificatienummer (tax): BE06560455322
Ondernemingsnummer: 3306030273
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 547,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ACCAUTOPARTS NAMUR SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCAUTOPARTS NAMUR SA
(Get full report from official database of BE for ACCAUTOPARTS NAMUR SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCAUTOPARTS NAMUR SA
Addition kinds of activities for ACCAUTOPARTS NAMUR SA

20230301. Gedroogde Karnemelk | Dried buttermilk
32720702. Bouwmaterialen, met uitzondering van blok of steen: beton | Building materials, except block or brick: concrete
33150307. Draadproducten, ferro / ijzer: gemaakt in wiredrawing planten | Wire products, ferrous/iron: made in wiredrawing plants
37319905. Radar torens, zwevend | Radar towers, floating
39990101. Stoelen, hydraulische, kapper en schoonheidssalon | Chairs, hydraulic, barber and beauty shop
50470201. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
50630214. Veiligheidsschakelaars | Safety switches
51399903. Schoen accessoires | Shoe accessories
59470106. Feestpartijen | Party favors

Werken bij ACCAUTOPARTS NAMUR SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCAUTOPARTS NAMUR SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCAUTOPARTS NAMUR SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCAUTOPARTS NAMUR SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Polyvalent ruwbouwarbeider (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: MAVEAU

    Type: Vaste Job

    Het uitvoeren van voorbereidende werken op de werf. Dit omvat afbraakwerken, graafwerken, rioleringswerken, funderingswerken... We zijn hoofdzakelijk actief in de particuliere woningbouw en woningrenovatie in de omgeving groot Brugge. neem een kijkje op onze jobpagina http://www.maveau.be/nl/jobs

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van ACCAUTOPARTS NAMUR SA in sociale netwerken
Look for responds of ACCAUTOPARTS NAMUR SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCAUTOPARTS NAMUR SA. Laat een reactie achter voor ACCAUTOPARTS NAMUR SA. ACCAUTOPARTS NAMUR SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCAUTOPARTS NAMUR SA. Leave a respond for ACCAUTOPARTS NAMUR SA. ACCAUTOPARTS NAMUR SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCAUTOPARTS NAMUR SA op de google maps. Adres en contacten ACCAUTOPARTS NAMUR SA
Location of ACCAUTOPARTS NAMUR SA on the google maps. Address and contacts of ACCAUTOPARTS NAMUR SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCAUTOPARTS NAMUR SA ACCAUTOPARTS NAMUR SA: Cejamin-Intercompta SC | Sijmons Georges NV | Genin P SA | Bouwgroep R & T BVBA | FLÄKT WOODS SA

Other related companies as ACCAUTOPARTS NAMUR SA: Cejamin-Intercompta SC | Sijmons Georges NV | Genin P SA | Bouwgroep R & T BVBA | FLÄKT WOODS SA

ACCAUTOPARTS NAMUR SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio JAMBES, BELGIUM 5100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ACCAUTOPARTS NAMUR SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06560455322. Het bedrijf ACCAUTOPARTS NAMUR SA bevindt zich op het adres: AVENUE PRINCE DE LIEGE, 96. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 547,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ACCAUTOPARTS NAMUR SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACCAUTOPARTS NAMUR SA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCAUTOPARTS NAMUR SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCAUTOPARTS NAMUR SA, openstaande posities, locatie van ACCAUTOPARTS NAMUR SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACCAUTOPARTS NAMUR SA is a company, that was registered 2005 in JAMBES, BELGIUM 5100 - BE region, Belgium. Full name of company is ACCAUTOPARTS NAMUR SA, company assigned to the tax number BE06560455322. The company ACCAUTOPARTS NAMUR SA is located at the address: AVENUE PRINCE DE LIEGE, 96. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 547,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ACCAUTOPARTS NAMUR SA were not found.
The main activity of ACCAUTOPARTS NAMUR SA is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCAUTOPARTS NAMUR SA is not available. You also can look at reviews of ACCAUTOPARTS NAMUR SA, open positions, location of ACCAUTOPARTS NAMUR SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCAUTOPARTS NAMUR SA, JAMBES, BELGIUM 5100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCAUTOPARTS NAMUR SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCAUTOPARTS NAMUR SA, JAMBES, BELGIUM 5100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCAUTOPARTS NAMUR SA, employees, financial statistics.