Etablissements Luc Schellekens N.V.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Etablissements Luc Schellekens N.V.
Private companiesBusiness Services • Etablissements Luc Schellekens N.V.

Contactgegevens Etablissements Luc Schellekens N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Etablissements Luc Schellekens N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Etablissements Luc Schellekens N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kempenlaan 25b11, B-2300 Turnhout, België

Telefoon (phone): (014) 411404 (014) 411404

Fax (fax): (014) 423714 (014) 423714

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Etablissements Luc Schellekens N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Etablissements Luc Schellekens N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Etablissements Luc Schellekens N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Etablissements Luc Schellekens N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Etablissements Luc Schellekens N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Etablissements Luc Schellekens N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Etablissements Luc Schellekens N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Etablissements Luc Schellekens N.V.
Products information Etablissements Luc Schellekens N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08671203613
Ondernemingsnummer: 2108795166
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Etablissements Luc Schellekens N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Etablissements Luc Schellekens N.V.
(Get full report from official database of BE for Etablissements Luc Schellekens N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Etablissements Luc Schellekens N.V.
Addition kinds of activities for Etablissements Luc Schellekens N.V.

1531. Operatieve bouwers | Operative builders
9512. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
317200. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
23399905. Moederschapskleding | Maternity clothing
38230410. Elektroden die worden gebruikt bij industriële procesmeting | Electrodes used in industrial process measurement
57190402. Verticale jaloezieën | Vertical blinds
83610101. Jongens 'steden | Boys' towns

Werken bij Etablissements Luc Schellekens N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Etablissements Luc Schellekens N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Etablissements Luc Schellekens N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Etablissements Luc Schellekens N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULPEN in OOSTENDE -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • Heftruckbestuurder (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

Zoek naar antwoorden van Etablissements Luc Schellekens N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Etablissements Luc Schellekens N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Etablissements Luc Schellekens N.V.. Laat een reactie achter voor Etablissements Luc Schellekens N.V.. Etablissements Luc Schellekens N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Etablissements Luc Schellekens N.V.. Leave a respond for Etablissements Luc Schellekens N.V.. Etablissements Luc Schellekens N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Etablissements Luc Schellekens N.V. op de google maps. Adres en contacten Etablissements Luc Schellekens N.V.
Location of Etablissements Luc Schellekens N.V. on the google maps. Address and contacts of Etablissements Luc Schellekens N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Etablissements Luc Schellekens N.V. Etablissements Luc Schellekens N.V.: Sokolovitch C | B & B HOME SYSTEM | KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM DE BEELTJENS WESTERLO | Cybex | WEISS,KOEN

Other related companies as Etablissements Luc Schellekens N.V.: Sokolovitch C | B & B HOME SYSTEM | KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM DE BEELTJENS WESTERLO | Cybex | WEISS,KOEN

Etablissements Luc Schellekens N.V. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Etablissements Luc Schellekens N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08671203613. Het bedrijf Etablissements Luc Schellekens N.V. bevindt zich op het adres: Kempenlaan 25b11, B-2300 Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 506,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Etablissements Luc Schellekens N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Etablissements Luc Schellekens N.V. is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Etablissements Luc Schellekens N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Etablissements Luc Schellekens N.V., openstaande posities, locatie van Etablissements Luc Schellekens N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Etablissements Luc Schellekens N.V. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Etablissements Luc Schellekens N.V., company assigned to the tax number BE08671203613. The company Etablissements Luc Schellekens N.V. is located at the address: Kempenlaan 25b11, B-2300 Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 506,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Etablissements Luc Schellekens N.V. were not found.
The main activity of Etablissements Luc Schellekens N.V. is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Etablissements Luc Schellekens N.V. is not available. You also can look at reviews of Etablissements Luc Schellekens N.V., open positions, location of Etablissements Luc Schellekens N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Etablissements Luc Schellekens N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Etablissements Luc Schellekens N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Etablissements Luc Schellekens N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Etablissements Luc Schellekens N.V., employees, financial statistics.