AVS (Oost-Vlaamse Televisie)

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • AVS (Oost-Vlaamse Televisie)
Private companiesCoal Mining • AVS (Oost-Vlaamse Televisie)

Contactgegevens AVS (Oost-Vlaamse Televisie): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVS (Oost-Vlaamse Televisie): address, phone, fax, email, website, opening hours

AVS (Oost-Vlaamse Televisie)

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Adolphe Pégoudlaan 20, B-9000 Gent, België

Telefoon (phone): (09) 378 07 78 (09) 378 07 78

Fax (fax): (09) 378 31 00 (09) 378 31 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVS (Oost-Vlaamse Televisie): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVS (Oost-Vlaamse Televisie)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVS (Oost-Vlaamse Televisie)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVS (Oost-Vlaamse Televisie), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVS (Oost-Vlaamse Televisie). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVS (Oost-Vlaamse Televisie), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVS (Oost-Vlaamse Televisie). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVS (Oost-Vlaamse Televisie)
Products information AVS (Oost-Vlaamse Televisie)

BTW identificatienummer (tax): BE04775726318
Ondernemingsnummer: 3751525878
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AVS (Oost-Vlaamse Televisie) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVS (Oost-Vlaamse Televisie)
(Get full report from official database of BE for AVS (Oost-Vlaamse Televisie))

Aanvulling soorten activiteiten voor AVS (Oost-Vlaamse Televisie)
Addition kinds of activities for AVS (Oost-Vlaamse Televisie)

109901. Aluminium- en berylliummalmwinning | Aluminum and beryllium ores mining
20130207. Varkensvoeten, gekookt en gepekeld: Van gekocht vlees | Pigs' feet, cooked and pickled: from purchased meat
27320202. Pamfletten: druk en binden, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing and binding, not published on site
28910104. Afdichtingsverbindingen, kunststof of kunststof | Sealing compounds, synthetic rubber or plastic
39110101. Armbanden, edelmetaal | Bracelets, precious metal
39440308. Schakenmakers en schaakborden | Chessmen and chessboards
61599902. Intermediate investment banks | Intermediate investment banks
67199902. Persoonlijke holdingbedrijven, behalve banken | Personal holding companies, except banks

Werken bij AVS (Oost-Vlaamse Televisie): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVS (Oost-Vlaamse Televisie): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVS (Oost-Vlaamse Televisie). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVS (Oost-Vlaamse Televisie). Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 17 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 17 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag een halve dag , woensdagnamiddag vanaf 11.30-17.30 u u en vrijdag een volle dag(7 u ) in dit gastgezin. U staat in voor het onderhoud van het huis , daarnaast kookt u een potje op woensdag en doet u de boodschappen. U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van AVS (Oost-Vlaamse Televisie) in sociale netwerken
Look for responds of AVS (Oost-Vlaamse Televisie) in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVS (Oost-Vlaamse Televisie). Laat een reactie achter voor AVS (Oost-Vlaamse Televisie). AVS (Oost-Vlaamse Televisie) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVS (Oost-Vlaamse Televisie). Leave a respond for AVS (Oost-Vlaamse Televisie). AVS (Oost-Vlaamse Televisie) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVS (Oost-Vlaamse Televisie) op de google maps. Adres en contacten AVS (Oost-Vlaamse Televisie)
Location of AVS (Oost-Vlaamse Televisie) on the google maps. Address and contacts of AVS (Oost-Vlaamse Televisie)

Andere gerelateerde bedrijven als come AVS (Oost-Vlaamse Televisie) AVS (Oost-Vlaamse Televisie): MB Computers | ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT | Hagelands Opmetings- & Studiebureau | Sandermans Transports NV | Neyt G

Other related companies as AVS (Oost-Vlaamse Televisie): MB Computers | ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT | Hagelands Opmetings- & Studiebureau | Sandermans Transports NV | Neyt G

AVS (Oost-Vlaamse Televisie) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is AVS (Oost-Vlaamse Televisie), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04775726318. Het bedrijf AVS (Oost-Vlaamse Televisie) bevindt zich op het adres: Adolphe Pégoudlaan 20, B-9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AVS (Oost-Vlaamse Televisie) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVS (Oost-Vlaamse Televisie) is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVS (Oost-Vlaamse Televisie) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVS (Oost-Vlaamse Televisie), openstaande posities, locatie van AVS (Oost-Vlaamse Televisie) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVS (Oost-Vlaamse Televisie) is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is AVS (Oost-Vlaamse Televisie), company assigned to the tax number BE04775726318. The company AVS (Oost-Vlaamse Televisie) is located at the address: Adolphe Pégoudlaan 20, B-9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AVS (Oost-Vlaamse Televisie) were not found.
The main activity of AVS (Oost-Vlaamse Televisie) is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AVS (Oost-Vlaamse Televisie) is not available. You also can look at reviews of AVS (Oost-Vlaamse Televisie), open positions, location of AVS (Oost-Vlaamse Televisie) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVS (Oost-Vlaamse Televisie), Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVS (Oost-Vlaamse Televisie), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVS (Oost-Vlaamse Televisie), Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVS (Oost-Vlaamse Televisie), employees, financial statistics.