ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel
Private companiesOil and Gas Extraction • ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel

Contactgegevens ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kabienstraat 8, B-2280 Grobbendonk, België

Telefoon (phone): (014) 511837 (014) 511837

Fax (fax): (014) 514454 (014) 514454

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel
Products information ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel

BTW identificatienummer (tax): BE06567596435
Ondernemingsnummer: 1636657714
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel
(Get full report from official database of BE for ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel
Addition kinds of activities for ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel

394406. Speeltreinen, vliegtuigen en auto's | Toy trains, airplanes, and automobiles
10949903. Radium-ertsmijnen, nec | Radium ore mining, nec
35480103. Elektrodehouders, voor elektrische lasapparatuur | Electrode holders, for electric welding apparatus
38290108. Instrumentbordmeters, automotive: geautomatiseerd | Instrument board gauges, automotive: computerized
80930102. Ontgiftingscentrum, polikliniek | Detoxification center, outpatient

Werken bij ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Tielt-Pittem-Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

Zoek naar antwoorden van ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel in sociale netwerken
Look for responds of ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel. Laat een reactie achter voor ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel. ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel. Leave a respond for ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel. ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel op de google maps. Adres en contacten ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel
Location of ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel on the google maps. Address and contacts of ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel

Andere gerelateerde bedrijven als come ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel: BREMCON NV | Eventess BVBA | Boistay SPRL | A.A. braco cleaning NV | MULTICULTI

Other related companies as ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel: BREMCON NV | Eventess BVBA | Boistay SPRL | A.A. braco cleaning NV | MULTICULTI

ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06567596435. Het bedrijf ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel bevindt zich op het adres: Kabienstraat 8, B-2280 Grobbendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel, openstaande posities, locatie van ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel, company assigned to the tax number BE06567596435. The company ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel is located at the address: Kabienstraat 8, B-2280 Grobbendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 395,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel were not found.
The main activity of ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel is not available. You also can look at reviews of ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel, open positions, location of ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADT N.V. Adri Diamond Tools Van Bommel, employees, financial statistics.