ACS-Plastiques Industriels S.A.

Contactgegevens ACS-Plastiques Industriels S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACS-Plastiques Industriels S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACS-Plastiques Industriels S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Parc Industriel de Seneffe zone C, B-7180 Seneffe, België

Telefoon (phone): (064) 556301 (064) 556301

Fax (fax): (064) 555252 (064) 555252

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACS-Plastiques Industriels S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACS-Plastiques Industriels S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACS-Plastiques Industriels S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACS-Plastiques Industriels S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACS-Plastiques Industriels S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACS-Plastiques Industriels S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACS-Plastiques Industriels S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACS-Plastiques Industriels S.A.
Products information ACS-Plastiques Industriels S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04015472412
Ondernemingsnummer: 9090881347
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ACS-Plastiques Industriels S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACS-Plastiques Industriels S.A.
(Get full report from official database of BE for ACS-Plastiques Industriels S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACS-Plastiques Industriels S.A.
Addition kinds of activities for ACS-Plastiques Industriels S.A.

23699902. Jeans: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Jeans: girls', children's, and infants'
23920406. Tafellakens: gemaakt van aangekochte materialen | Tablecloths: made from purchased materials
30699913. Pontoons, rubber | Pontoons, rubber
32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain
35310601. backhoes | Backhoes

Werken bij ACS-Plastiques Industriels S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACS-Plastiques Industriels S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACS-Plastiques Industriels S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACS-Plastiques Industriels S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

Zoek naar antwoorden van ACS-Plastiques Industriels S.A. in sociale netwerken
Look for responds of ACS-Plastiques Industriels S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACS-Plastiques Industriels S.A.. Laat een reactie achter voor ACS-Plastiques Industriels S.A.. ACS-Plastiques Industriels S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACS-Plastiques Industriels S.A.. Leave a respond for ACS-Plastiques Industriels S.A.. ACS-Plastiques Industriels S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACS-Plastiques Industriels S.A. op de google maps. Adres en contacten ACS-Plastiques Industriels S.A.
Location of ACS-Plastiques Industriels S.A. on the google maps. Address and contacts of ACS-Plastiques Industriels S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come ACS-Plastiques Industriels S.A. ACS-Plastiques Industriels S.A.: Descheemaeker NV | VAN DEN BOSSCHE E TJEN MOBIL B NV | VERHAEGHE TEXTIEL BVBA | Decatel SA | Tech Data N.V.

Other related companies as ACS-Plastiques Industriels S.A.: Descheemaeker NV | VAN DEN BOSSCHE E TJEN MOBIL B NV | VERHAEGHE TEXTIEL BVBA | Decatel SA | Tech Data N.V.

ACS-Plastiques Industriels S.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ACS-Plastiques Industriels S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04015472412. Het bedrijf ACS-Plastiques Industriels S.A. bevindt zich op het adres: Parc Industriel de Seneffe zone C, B-7180 Seneffe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ACS-Plastiques Industriels S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACS-Plastiques Industriels S.A. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACS-Plastiques Industriels S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACS-Plastiques Industriels S.A., openstaande posities, locatie van ACS-Plastiques Industriels S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACS-Plastiques Industriels S.A. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ACS-Plastiques Industriels S.A., company assigned to the tax number BE04015472412. The company ACS-Plastiques Industriels S.A. is located at the address: Parc Industriel de Seneffe zone C, B-7180 Seneffe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ACS-Plastiques Industriels S.A. were not found.
The main activity of ACS-Plastiques Industriels S.A. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACS-Plastiques Industriels S.A. is not available. You also can look at reviews of ACS-Plastiques Industriels S.A., open positions, location of ACS-Plastiques Industriels S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACS-Plastiques Industriels S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACS-Plastiques Industriels S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACS-Plastiques Industriels S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACS-Plastiques Industriels S.A., employees, financial statistics.