A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL
Private companiesNondepository Credit Institutions • A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL

Contactgegevens A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, België

Adres (address): Bergensesteenweg 181,1600, België

Telefoon (phone): 02 371 02 20 02 371 02 20

Fax (fax): 02 371 02 30 02 371 02 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL
Products information A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL

BTW identificatienummer (tax): BE08848358154
Ondernemingsnummer: 3618591308
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL
(Get full report from official database of BE for A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL
Addition kinds of activities for A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL

14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
20240101. Ijs, bulk | Ice cream, bulk
26110103. Soda pulp | Soda pulp
28650208. Solvent nafta | Solvent naphtha
28990502. Lijmformaten | Glue sizes
36340403. Dekens, elektrisch | Blankets, electric
37280201. Accumulatoren, vliegtuig propeller | Accumulators, aircraft propeller
51370301. Sportkleding, vrouwen en kinderen | Sportswear, women's and children's

Werken bij A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vuilnisophaler SUEZ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco SUEZ zoekt versterking van het beladerteam. Ben jij gemotiveerd? Heb je geen schrik voor zware lichamelijke arbeid? Verdien je graag goed loon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat moet een belader kunnen? Een hele dag heffen en tillen Samenwerken met andere beladers en chauffeurs Vriendelijk en gemotiveerd zijn Zelfstandig alle sites binnen Limburg kunnen bereiken (Genk – Maasmechelen – Sint-Truiden) Goede kennis van het Nederlands

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

  • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

Zoek naar antwoorden van A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL in sociale netwerken
Look for responds of A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL. Laat een reactie achter voor A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL. A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL. Leave a respond for A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL. A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL op de google maps. Adres en contacten A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL
Location of A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL on the google maps. Address and contacts of A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL: Room BVBA | I.G. Immer-Goed NV | REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL | Advanced Technics Company | DIDAK INTERNATIONAL N.V.

Other related companies as A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL: Room BVBA | I.G. Immer-Goed NV | REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL | Advanced Technics Company | DIDAK INTERNATIONAL N.V.

A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08848358154. Het bedrijf A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 181,1600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL, openstaande posities, locatie van A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL is a company, that was registered 1986 in Sint-Pieters-Leeuw region, Belgium. Full name of company is A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL, company assigned to the tax number BE08848358154. The company A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL is located at the address: Bergensesteenweg 181,1600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL were not found.
The main activity of A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL is not available. You also can look at reviews of A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL, open positions, location of A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL, Sint-Pieters-Leeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL, Sint-Pieters-Leeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.B. EQUIPMENTS nv/ AVERY BERKEL, employees, financial statistics.