AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER
Private companiesTobacco Products • AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER

Contactgegevens AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): Hertogstraat 27,1150, België

Telefoon (phone): 02 514 17 44 02 514 17 44

Fax (fax): 02 511 41 56 02 511 41 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER
Products information AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE01896484375
Ondernemingsnummer: 8752777099
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER
(Get full report from official database of BE for AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER
Addition kinds of activities for AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER

421201. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services
21319900. Kauw- en rooktabak, niet | Chewing and smoking tobacco, nec
28190100. Elements | Elements
35559904. Stereotyping machines | Stereotyping machines
50650305. Connectoren, elektronisch | Connectors, electronic
65310201. Begraafplaats management service | Cemetery management service

Werken bij AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER in sociale netwerken
Look for responds of AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER. Laat een reactie achter voor AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER. AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER. Leave a respond for AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER. AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER op de google maps. Adres en contacten AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER
Location of AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER on the google maps. Address and contacts of AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER: Recypal BVBA | BULCKE CHRISTIAN | RADIO TELECOM.CENT.EUROPE BVBA | De Jager N.V. | EOS Gallup Europe

Other related companies as AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER: Recypal BVBA | BULCKE CHRISTIAN | RADIO TELECOM.CENT.EUROPE BVBA | De Jager N.V. | EOS Gallup Europe

AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01896484375. Het bedrijf AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER bevindt zich op het adres: Hertogstraat 27,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 431,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER, openstaande posities, locatie van AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER is a company, that was registered 2014 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER, company assigned to the tax number BE01896484375. The company AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER is located at the address: Hertogstraat 27,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 431,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER were not found.
The main activity of AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER is not available. You also can look at reviews of AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER, open positions, location of AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMS-SONY PROFESSIONAL CENTER, employees, financial statistics.